sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Tavoitteet tiedossa

Kuten viime futiskauden ynnäävässä postauksessa joitain viikkoja sitten mainitsin niin se mitä kohti treenaamisen nyt aloitin ei ollut ihan selvä. Jatkuuko jalkapallo tai onko sen jatkaminen mahdollista, vai pitääkö keksiä jotakin uutta tavoitetta?
No tänään selveni hiukan oman joukkueen kuviot ja keskustelin itsekkin omista mahdollisuuksista valmentajan kanssa ja koska joustavuutta löytyy niin ensi kaudellakin pelataan.
Olen jo jonkin verran saanut vapauksia treenaamisesta niin kuin tällä tasolla kuuluukin saada, mutta nyt tuo tulee hiukan lisääntymään, joten myös omatoimiset treenaukset nousevat isompaan asemaan. Tämä ei ole välttämättä huono asia koska tykkään nykyään treenata monipuolisemmin kuin mitä pelkkä joukkueen treeneissä pyöriminen tarjoaa.
Ensi kaudellakin siis on selvät mittarit omalle kunnolle ja suorittamiselle. Ole vastustajaa nopeampi, ovelampi, taitavampi ja kovemmassa kunnossa tai jos ei kaikkea tätä niin ainakin parempi. ;)

One more year, niin kuin instagrammia seuraavat jo tietävätkin. @polkujenkuluttaja
Tämän viikonlopun treenit on ollut vähän paitsiossa sillä viikonlopun ainut suunniteltu treeni eli pitkä aerobinen jäi tekemättä, vähän kaikenlaisten pienten juttujen takia.
Ensi viikkokin alkaa vähän erilailla kun maanantain salitreenin korvaa kahvakuulan ohjaus jonka kaveriksi ajattelin myös vedellä juoksukenkiä jalkaan.
Tiistain treenaaminenkin on vähän niin ja näin koska aamupäivä menee koulussa josta suunnistan suoraan iltavuoroon töihin, mutta ehkäpä sen jälkeen jos vielä paukkuja siinä vaiheessa riittää. Väkisin en aio itseäni kuitenkaan salille tiistaina raahata.
Ei treeniä vaan mm. autossa istumista ja koulutehtävien tekoa..

2 kommenttia:

  1. Hienoa että pääsit valmentajan kanssa molempia osapuolia tyydyttävään diiliin ja ura jatkuu ainakin vielä sen yhden kauden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiesin että valmentajan kanssa varmaankin pääsisin sopimukseen, mutta itse valmentajankin jatko oli auki. Nyt olevien fiilisten perusteella kyllä jatkaminen ihan oikea ratkaisu.. :)

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...