torstai 7. marraskuuta 2013

Painojen nousua

Meinasin otsikoida "painon nousua", mutta se olisi varmaankin antanut vähän väärän kuvan koska kyseessä on treenipainojen nousu eikö kropan painon.
Tänään oli pumppailupäivä jossa pääosaa esittää jalkaliikkeet, joten taas on prässiä, kyykkyä ja mavea tehty. Jo viikko sitten ihmettelin että nouseekohan sitä jopa ihan painoiksi kutsuttavia määriä rautaa (tai kumia) . Tänään sitten pikkuhiljaa nostelin taas painoja ylöspäin kohti sitä jotakin tuntematonta päämäärää. Olen kyllä ollut tietoinen (luuloinen) siitä että enemmän voisi monissa liikkeissä nousta jos vaan oikeasti uskaltaisi nostaa ja vähän totuttelevaa treeniä saisi alle. Nyt sitten totutellaan ja koitetaan uskaltaa, pikkuhiljaa.

Sulkapäässä, 70kg tangossa, nuhjuisella salilla
No kuitenkin, pieniä nostoja siis pariin liikkeeseen. Alkuun soutua josta siirryin kyykyn pariin. Treenailin tekniikkaa etukyykyssä tangolla ja huomasin että ristiote ei toimi, mutta normityyli toimii kunhan vaan kädet väkisin siihen asentoon venyttää. 2x10 tangolla taisin about tehdä.
Sitten takakyykkyä jo varsinaisena treeninä, 2x6 60kg, 1x5 80kg. Tässä eka oho, 80kilolla vitosen sarja syväkyykkyjä.
Prässi oli seuraavana jossa aloitin 1x10 100kg ja sitten samalla painolla yhden jalan prässiä 2x6. Normaalia prässiä perään 1x6 200kg, 1x5 240kg ja 1x5 260kg. Tässä toinen lievä oho, koska 10kg lisää viimeviikkoon ja vitonen tuntui jopa helpommalta kuin viime viikolla. Paino määrä on prässissä kumien paino, koska itse kelkan painosta ei ole tietoa, joku valistakoon jos tietää?
Tässä vaiheessa ajattelin että onkos tämä nyt tässä ja tukevat liikkeet päälle, mutta ilokseni huomasin että paperissa luki vielä mave ennen tukevia. Kolme kutosen sarjaa painoilla 70kg, 90kg ja 70kg. Tässä taas pieni oho, koska 90kg kutonen meni ihan kivasti ja vasta kaksi vikaa vähän painoivat.

No sitten olikin jo aika tukevien liikkeiden eli reidet laitteissa ja pohkeet 2x12 kaikkii, askelkyykkykävely 16.6kg käsipainoilla 20askelta ja treeni olikin valmis kunhan 6minuuttia fillarilla vielä rullaili.
Hyvä treeni joka tuntui ajallisesti aika nopeelta, mikä johtuu että en hirveesti mitään kikkaillu vaan suoraan liikkeestä toiseen palautuksien kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...