keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Leukoja, leukoja, leukoja....

Pitäisiköhän laittaa blogi uusiksi kun tuntuu että melkein joka postauksessa ainakin sivutaan leukojen vetämistä..?
Ajatuksia leuanvetotangossa roikkumisesta tjs..
No ehkäpä kuitenkin mennään tällä nykyisellä, koska tiedän että hommat muuttuu taas parin kuukauden päästä ja jokin toinen (lue: juoksu) nousee pääosaan treeneissä. Omat treenaukset kun menevät aika vahvasti kausittain.
Nyt salia, jonka jälkeen ruvetaan juoksemaan, kunnes otetaan futista enemmän mukaan ja kesä meneekin sitten ihan futiksen sekä oheisjuttujen mukaan, kunnes taas syksyllä siirrytään salille.

Maanantain pikaisen salivierailun jälkeen olikin ohjelmassa eilinen keskivartalon treeni. Fiilis oli jo virkeämpi, vaikka koulussa taas tehdyt vesijumpat meinasivat vähän väsyttää. En ole todellakaan mikään uimari enkä oikein ole edes veden kanssa sujut, mutta siellä lilluminen aiheuttaa aina sen että ensin tulee nälkä (keittoa pitäisi aina päästä syömään :D ) ja sen jälkeen rupeaa väsyttämään/nukuttamaan.
Treeninä uintia en voi tehdä, koska hukun ennen kuin treeni edes tuntuu missään ja treenin jälkeen nukkuisin loppupäivän. Water not my thing..
Mutta tosiaan koulussa vähän lillumista ja sitten tentoutuneena salille, keskivartaloa kiusaamaan.

Pääosaa veteli mave koska se on isoin liike mitä tiistaisin teen. Kympin sarjoja, kolme. 60kg, 80kg ja 60kg. Jotta leuanvedot ei unohtuisi niin normaalin tapaan myötäotteella 2x5 keskellä treeniä ja loppuun 2x5, 1x max. Maksimi eilen 6.
Treeniin kuuluu paljon muutakin onneksi ja aikaa menee tässäkin treenissä kaikkineen se itselle tuttu tunti.

Tänään sitten yläkropan vuoro treenautua. Isoimpana liikkeenä taitaa olla penkki joten otetaanpa se pika katsaukseen. "Kuinka paljon nous penkistä?" No mäpä kerron. Kolme sarjaa tätäkin, 1x5 40kg, 1x4 60kg, 1x5 50kg. Nelkyt ja viiskyt kevyitä, mutta 60 jo vähän painaa..
Arvata saattaa että vetelin taas myös leukoja. Eilisestä poiketen nyt vastaotteella 2x5 keskellä treeniä ja loppuun 1x5 1x max. Maksimi tänään 10, eli siirryttiin ekan kerran tässä vikassa maksimitoistossa kaksinumeroisiin. Jippikaijee..
super-sets.com
Jotta leuaveto kiintiö tässä postauksessa saataisiin täyteen niin kerrotaan vielä että vielä tämä kuukausi mennään sarjojen kanssa normaalisti tällä samalla kaavalla. Ensi kuun alusta aloitan tekemään nuo 2x5 keskellä treeniä olevat lisäpainoilla. Ajattelin että vyö + 10kg voisi olla hyvä aloitus. Saa nähdä saanko sillä vedettyä nuo vitosen sarjat puhtaasti, vai onko kroppa fiksoitunut vain tuohon oman painon nosteluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...