sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Viikko 23

Jalkapallo on hieno peli, mutta välillä myös melko tyly. Vaikka pelillisesti olisit ihan samalla viivalla vastustajan kanssa, niin silti et peliä välttämättä voita, tai saa edes tasapeliä. Sellainen peli oli eilen.
Ylärimaa, tolppaa ja heikkoa hyökkäämistä, joten vastustajalle riitti yksi maali voittoon.
Jalat on taas keskivertoa enemmän kolhuilla ja tänäänkin mennään vielä enemmän ja vähemmän kinkkaamalla. Junnuille meen päivällä pitämään treenejä, joten jos siellä saisi vähän tuota jalkaa jo vetreytettyä.

Viikko oli kokonaisuudessaan ihan onnistunut. Salitreenejä mahtui kolme mukaan. Neljä olisi sellainen määrä mikä tyydyttäisi ja siihen koitan pyrkiä.
Treeneihinkin mentiin pääosin pyörällä, paitsi torstaina jolloin oli pakko mennä autolla. Normaali matka on 5km suuntaansa, paitsi perjantaisin saa ajaa 8km suuntaansa. Sen verran on valoja ja mutkia matkassa, että pyörällä pääsee melkein yhtä nopeasti kuin autolla.Ja paljon mukavampaa on kyllä polkea kuin ajaa.

Ma: Sali ylävartalo
rintalihakset 9.5, hauis 9.5, olkapäät 5.0, ojentaja 8.0, ylätalja 10+10
Joukkueen treenit jossa 3x15 kuntopiiri
Ti: Sali keskivartalo
vatsat, alavatsat, fillari, pilates, soutu, kurotukset, saksaus, kierrot, kontrolli
Ke:Sali ylävartalo
rintalihakset x2 9.5, hauis x2 9.5, olkapäät x2 5.0, ojentaja x2 8.0, ylätalja x2 10+10, reisipenkki 2x15 100kg, vatsapenkki 2x20,
To: Joukkueen treenit
lopussa 2x50m, 2x25m, 2x16m täysvauhtiset vedot
Pe: Joukkueen treenit
La: Peli
90min + normaali määrä kolhuja ;)
Su: Lepo/pieni palauttelu pallon kanssa

Keskiviikkona laajensin hiukan salitreeniä. Oli tarkoitus tehdä vaan yläkroppaa, mutta otin siihen sitten mukaan vielä vatsapenkin sekä kevyen sarjan reisipenkkiä.
Torstaina juostiin treenien loppuun hiukan vetoja. Tarkoitus oli juosta 90% eli oikeastaan täysvauhtisia, mutta jättää ylimääräinen puristaminen juoksusta kuitenkin pois. Rennon täysiä. :)
Ensi viikolla on hiukan erilaiset työvuorot, joten pääsen sekä maanataina että tiistaina joukkueen treeneihin, kun normaalisti olen joutunut jättämään toisen väliin. Noiden työvuorojen takia voi jäädä salitreenitkin vähän tiukalle, mutta koitan kuitenkin ainakin kaksi viikkoon mahduttaa.
Maanataina on siinäkin mielessä erillainen työpäivä että keskityn hieromisen sijaan tapetoimiseen. Urakan aloitin tosin jo perjantaina, mutta joka tapauksessa tulee ihan mukavaa vaihtelua töihin, kun välillä pääsee tekemään jotain ihan muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...