torstai 7. kesäkuuta 2012

Huomenna se alkaa

Nimittäin kesän sohvamaratooni, eli toisin sanoen jalkapallon em kilpailut.
Kaksi ottelua päivässä ja oikeastaan päivittäin ja kaikki ottelut enemmän ja vähemmän huippu otteluita. Jalkapallo fani ei voisi parempaa toivoakkaan.
Huomenna pitää vaan muistaa tyhjentää hiukan digiboksia että saa ne pelit tallennukseen joita ei pysty livenä katsomaan. Normaalisti kisoista tulee n 80% peleistä katsottua, ehkä jopa hiukan enemmän.
Heitänkin nyt haasteen niille kaikille jotka eivät niin innostuneita jalkapallosta ole.
Katsokaa kaksi ottelua samalta joukkueelta ihan ajatuksella, eikä vain sivusilmällä..
Suositeltavia joukkueita tähän valintaan ovat Ranska, Espanja, Saksa, Italia, Hollanti tai Portugali.

Tänään ohjelmassa oli pelkästään joukkueen treenit. Ei kovin onnistunut tai hyvää oloa tuonut harjoitus. Vatsa tuli kipeäksi duunien jälkeen ja treenien ajan se tuntui olevan ilmaa ja vettä. Eli periaatteessa hölskyvä ilmapallo vatsassa. Muutenkin tuntui että energiat oli vähissä, vaikka syömiset ym oli kunnossa ja kaiken lisäksi pallokin tuntui pomppivan normaalia enemmän. Ennen treenejä hyvä, vähän väsynyt fiilis ja treenien jälkeen vähän väsynyt huono fiilis.
Huomenna olisi valmistavat harjoitukset, eli noin tunnin setti. Ajattelinkin että voisi polkea treeneihin ja takaisin vaikka matka onkin melkein tuplasti pidempi. Nyt kun pyörä on kunnossa niin on vain pakko päästä polkemaan ja tuo vajaat 10km suuntaansa on oikeastaan ihan sopivan matka.

Huomenna siis tunnin valmistavat treenit, lauantaina olisi sitten itse peli ja sunnuntai meneekin sitten varmaan lepopäivänä. Olen tosin lupautunut pitämään junioreille treenit joten siellä tulee varmaan tehtyä jotain omatoimista pallon kanssa ennen junnujen treenejä.

Aina kun jalkapallossa on arvokilpailut valtaa joku erityisen rasittava kappale kaikki radio alloot ( no onneksi ei nyt ihan kaikkia).
Tänä vuonna kappale on erityisen rasittavaa mallia, mutta eiköhän tuota ainakin kisojen ajan pysty sietämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...