sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Sunnuntain peli ja pyörän testailu

Lauantaina satoi vettä niskaan ihan kunnolla, tai olisi satanut jos olisin ulos mennyt. Ei ollut kyllä kovin ihanteellinen sää juhlia ylioppilasjuhlia. Itsellä ei tänä vuonna ollut juhlia joissa olisi pitänyt olla edustamassa, vaan lähin kosketus juhlatunnelmaan oli puvuissa liikkuvat ihmiset ja joidenkin talojen edessä olleet autokasat.

Sain pyörän eilen täysin kuntoon. Takavaihtajan vaijeri siis olisi se viimeinen asia mikä asennettiin, nyt tarvitsisi enää hiukan säätää sitä vaihtajaa ja muutamaa muuta juttua. Ajokunnossa kuitenkin.
Eilen pääsin siis ensimäiset kunnon metritkin polkemaan ja on kyllä loistava paketti kasassa. Ajoasento on paljon parempi kun ei tarvitse kurottaa niin paljoa tangolle ja penkkiä saa pidettyä lenkkiajossa korkeammalla. Metsään mennessä sitten pikakiritimellä hiukan vaan tiputtaa penkkiä ja matka jatkuu.
Hiukan pyörä tuntuu painavammalta, mutta sitä nostaessa ilmaan ei huomaa kuitenkaan suurta eroa vanhaan. Varmaan joku pari kolme kiloa. Ohjaus on hiukan erilainen 26" renkaiden ja leveämmän tangon takia, mutta eiköhän tuohon nopeasti totu, koska ei tunnu kuitenkaan häiritsevältä.

Eilen en tehnyt siis treeniksi luettavaa liikuntaa vaan pientä pyörän testaamista ainoastaan.
Tuntuu että nää vapaa päivät voisi käyttää paljon paremmin hyödyksi, mutta sitten se treeni jää vaan jotenkin tekemättä. Huonona tekosyynä toimii yleensä se että `on ehkä parempi lepuuttaa jalkoja kun huomenna on peli` vaikka ne jalat voisivat olla paremmassa kunnossa kun niitä hiukan oikeasti treenaisi. Kunhan ei innostu ja vedä liian pitkää/rankkaa treeniä. ;)
Tänään olevan pelin jälkeen loppuu kuitenkin tämä alkukauden pelirupeama ja siirrytään normaaliin 1peli per viikko tahtiin, joten jos se veisi tekosyyt mukanaan ja saisin taas vähän petrattua treenaamista. Kaikki joukkueen treenit käyn kyllä tekemässä mahd hyvin, mutta lähinnä omat treenit ovat vähentyneet.
Lisäksi asustelen ensi viikosta lähtien seuraavat kolme kuukautta pääosin yksinään, joten treenejä ja liikuntaa tulee tehtyä välillä senkin takia että himassa on niin tylsää.

Samalla tulee myös muitakin haasteita, kuten se että pitäisi itse tehdä kaikki ruuat ja käydä niiden ainekset myös kaupasta hakemassa. Kumpikaan ei ole mikään ongelma pitää vaan tottua että ei ole mitään vuorottelua tai mitään vastaavaa vaan kaikki on omilla harteilla.
No kyllä tästä selvittiin viime kesänäkin joten jos tänä kesänä pyrkisi jopa parantamaan.

Nyt aamupalan tekoon ja sitten pyöräillen töihin hakemaan kinesioteippiä ja sitten jotain puuhastelua sekä syömistä ennen kuin sitten pitääkin jo peliin lähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...