maanantai 4. kesäkuuta 2012

Kahdeskymmeneskahdes viikko

Uusi viikko on jo käynnissä, mutta otetaan silti vielä katsaus menneeseen. Niin kuin jo aikaisemmin kirjoittelin niin salitreenit on jäänyt vähälle, mutta on sitä kuitenkin jotain tehty.

Ma: Joukkueen treenit
Ti: Sali
Hauis 2x30 5.0, olkapäät x2 5.0, ojentaja x2 8.0, rintalihakset x2 9.5, ylätalja 15+15
Ke: Peli
90min peliaikaa
To: Lepo
Pe: Joukkueen treenit
La: Lepo
Su: Peli
80min peliaikaa


Melkoisen easysti on siis menty, koska pääpaino on pidetty noissa kahdessa pelissä. Torstaina olisi (olisi ja olisi) pitänyt tehdä joku kevyt palautteleva treeni ja lauantaina myöskin joku kevyemmän puoleinen. Lisäski keskivartalo treeniä ei näy missään, vaikka sellainen pitäisi kyllä joka viikko tehdä.

Lämpimät kelit ja kahden pelin viikko tahti on tehnyt tehtävänsä ja kroppa on hiukan kuiva. Sen verran on tullut hikoiltua enkä ole muistanut normaalia enempää tankata joten huulet on rohtuneet/kuivat ja muutenkin olen huomannut useampaan otteeseen pieniä nestevajeen oireita.
Esimerkiksi keskiviikon pelin jälkeen vasemmassa takareidessä tuntui silloin tällöin tosi selvästi elohiiri. Olinkin varma että jalka rupeaa vielä kramppaamaan kun tuota tunnetta tuli, mutta siltä kuitenkin vältyttiin. Vielä seuraavankin iltana elohiiri jalassa tuntui, mutta tankkauksella ja pienillä magnesium övereillä sain sen sitten katoamaan.
Kun sitten vasen reisi oli saatu normaaliin kuntoon niin perjantaina tuntui kiristystä oikeassa takareidessä ja tuntemukset hiukan vielä pahenivat sunnuntain pelissä. Reisi oli jo häiritsevän tuntuinen, mutta silti sellainen että tuon 80min pystyi pelaamaan normaalisti.
Pitää vaan ottaa tuo veden tankkaaminen nyt asiaksi, jotta ei mitään turhaa  vaivaa sen takia saa aikaiseksi.
Tänään töiden jälkeen tuli tehtyä käsille nopeahko treeni salilla ja illalla pitäisi mennä vielä joukkueen palauttaviin treeneihin. Pyöränkin sain jo tänne himaan, joten 5km suuntaansa taittuu polkien. Pitäisi vaan löytää lukko jostain, muuten joutuu raahaamaan pyörän yöksi tänne 5kerrokseen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...