tiistai 3. huhtikuuta 2012

Olipahan maanatai

Tukkoista, tukkoista ja tukkoista.
Aamulla olo oli normaali eli väsytti, mutta ei mitään ylitsepääsemätöntä. Töissäkin jaksoi ihan kivasti, mutta mitä pidemmälle päivä meni niin olo veltostui.
En voinut aikataulujen takia tehdä salillakaan mitään, koska heti viimeisen asiakkaan jälkeen piti lähteä kävelemään kohti juna-asemaa. Junassa istuessa taisi tulla päivän ensimmäiset haukotukset ja sitten se olikin yhtä alamäkeä. Kotona väsytti ihan törkeästi ja treeneihinkin piti ruveta jo itseä kampeamaan.
Olo oli sellainen että en ainakaan halua palella joten vetelin suht paljon treenivaatetta päälle, vaikka oikeastaan tiesin jo siinä vaiheessa, että treeneissä tulee kuuma. Ja tulihan siellä.
Aluksi olo oli löysä ja mitään tehoja ei löytynyt, mutta jo loppupuolella sai vähän tehoja irti. Silloinkin tosin puuttui kaikki rentous ja letkeys. Voisi kuvailla vaikka "junamaiseksi" menoksi. Vaikka olo oli kaukana hyvästä niin silti ammuin treeneissä melkoisen kasan maaleja. Tiedä sitten mistä tämäkin johtui.
Himaan mennessäkin puhallutti ja suihkuun kun oli päässyt, niin sieltä ei meinannut päästä pois. Teki mieli vaan jäädä sinne lämpimään oleskelemaan.
Sain onneksi itseäni sen verran niskasta kiinni että suoriuduin kunnon iltapalan teosta ja hinasin itseni sohvalle. Vähän ruokaa ja uusia myytinmurtajia. Siitä se olo lähti sitten taas pikkuhiljaa nousuun.
Olo oli ihan normaali jo ennen kuin painuin nukkumaan, mutta silti maanataista jäi kyllä tosi nihkeä fiilis.

Kroppa tuntui jo viime lauantainakin tosi tukkoiselta. Valittelin silloin pelissäkin, että ei meinaa lähteä kone käyntiin. Olisi varmaan pitänyt juosta vaan väkisin vähän turhankin paljon. Yleensä niin sen kropan saa hereille ennen kuin se sitten simahtaa ihan täysin.
Lihashuoltoa ja palauttelua tarvitsisi etenkin pohkeisiin ja sääriin jotka ovat ihan tukossa. Hierontakaan ei kyllä tekisi pahaa, mutta saa nähdä saanko tälle viikolla fiksusti aikaa, että pääsisi itse hoidettavaksi.

Yhteenveto kevyestä viime viikosta tulee varmaan vasta huomenna. Treenipäiväkirja kun ei ole tällä hetkellä käsillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...