keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Vauhtia päivään, aamulenkiltä

Mukavasti on lähtenyt tää viikko käyntiin. Fiilikset on jotenkin tosi hyvät ja kroppakin tuntuu hyvältä, mitä nyt maanatain treeneissä meni löysäksi, löysän treenit takia.

Eilen iltavuoron jälkeen salilla kyykkyjä ähistessäni ajattelin, että voisi mennä vielä ilta lenkille. Lyhyt nopea pyrähdys, kun ulkonakin on vielä valosaa ja lämmintä.
Paluu matkalla himaan tajusin että en lenkille lähde, koska en ehdi valoisan aikaan ja on melko hirveä nälkäkin. Siirsin lenkin sitten tähän aamuun.

En ole mikään aamulenkkien ystävä. Suoraan sängystä lenkille lähtö ei onnistu, tai onnistuu, mutta juoksemisesta ei tule yhtään mitään. Nyt kuitenkin heräsin vähän 8jälkeen ja vasta kymmeneltä suuntasin lenkille. Toimi hyvin.
Tarkoitus oli pyrähtää läheisen järven ympäri, jolloin lenkin pituudeksi tulee n.4km. Matkan alussa on kaksi törkeän isoa ylämäkeä, mutta muuten tosi hyvä kävelytie lenkki.

Lähdin juoksentelemaan reippaasti että eilen kyykätyt reidet vähän aukeisivat ja kun olin ylämäistä selvinnyt huomasin että fiilis on hyvä, mennäämpä hiukan reippaammin. Vauhti oikeastaan kasvoi loppua kohden ja 3.9km lenkkiin meni aikaa tasan 19.00 minuuttia.
Tiet olivat sulia ja suurimmat hiekatkin jo poissa, joten ensimmäistä kertaa tänä keväänä jalassa olleet kesälenkkarit olivat loistava ratkaisu. Kyllä noilla on vaan niin paljon mukavempi juosta, kuin coretex ym härveleillä. Paino ja pohjan pehmeysero on kyllä huomattava.


Näin mentiin:
D: 3.9km
T. 19.03 min
keskinopeus: 12.23 km/h
keskisyke: 160

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...