sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kisakalenteri

Kevät rupeaa olemaan jo niin "pitkällä" että kauden aloitukseen ei ole enää kuin kaksi viikkoa. Ajattelinkin nyt tehdä listauksen omasta kaudesta. Monilla kisakalenteri on täytetty juoksukilpailuilla, mutta jalkapalloa harrastavana henkilönä, oma kalenteri eroaa juoksijan tai triathlonistin vastaavasta melkoisesti. Olen kyllä merkinnyt kalenteriin pari juoksu tapahtumaakin, mutta niihin osallistumisesta päätän vasta niin myöhään kuin mahdollista.

Kausi alkaa 29.4 jolloin pelataan kauden ensimmäinen sarjaottelu.
Kausi loppuu 6.10 jolloin on viimeinen sarjaottelu.
29.4 - 6.10 siis ja tähän väliin mahtuu 27ottelua. 27 ottelua 28 viikkoon.
3viikonloppua on vapaita ja 21 viikonloppuna on peli. Arkipelejä on siis 6.
1viikonloppupeli jää väliin juhlien takia, joten omat luvut ovat 20 + 6 = 26.

Lisäski olen 3 juoksutapahtumaa kalenteriin merkinnyt, mutta päätän osallistumisesta tosiaan vasta niin myöhään kun mahdollista. 2tapahtumista on pieniä ja yksi vähän suurempi. Osallistuminen tähän suurempaan eli UusiLahtiJuoksuun on epätodenäköistä koska edellisenä päivänä on peli ja seuraava jo kolmen päivän päästä juoksusta. Jos jalat on kuitenkaan yhtään fressit niin käyn sen vajaan kympin siellä juoksemassa.
Kahteen pienempään tapahtumaan osallisumismahdollisuudet ovat hiukan paremmat. Toinen juostaan syksyllä, kun oma kausi on ollut jo vähän aikaa loppunut ja toinen on pikakisa joka juostaan keskiviikkona kun sitä ympäröivät pelit ovat ensin lauantaina ja sitten sunnuntaina. Osuisi hyvin väliin ja tollainen lyhyt kisa ei jalkoja juuri rasittaisikaan.
Lisämotivaatiota osallistumiselle antaa se, että kisa on nimetty enoni mukaan ja siellä ei ole vielä kukaan meidän suvusta juossut, koska eno valitettavasti on siinä kunnossa, että juokseminen on mahdotonta. Olisi mukava tämänkin seikan takia käydä metsämaili juoksemassa.
Pitää kyllä vähän treenata tota yhden mailin matkaa, että saisi jonkunlaisen ajankin tehdyksi.

Suht kiireinen kesä tulee siis taas (onneksi) olemaan ja bussissa saa jonkun verran istuskella. Eipä haittaa sillä en tiedä mitään siistimpää kuin lämpimässä kesä kelissä jalkapallon pelaamisen.

friendlyrentals.com
Tai no lämmin syksyinen ilta, kentän iltavalaistus ja jalkapallo.
Ihan noin isoilla stadioneille ei tule pelattua, mitä tuossa kuvassa on. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...