perjantai 20. huhtikuuta 2012

Lorvimuskataris

Jotenkin tuntuu että kroppa ja mieli odottaa jo kauden alkamista. Treenaaminen on vähän laiskaa ja kroppa tuntuu väsyneeltä/tukkoiselta.
Jotain tulee silti tehtyä joten ei tässä ihan pelkästään lorvita, mutta enemmän ja paremmin voisi tehdä. Rytmit ja aikataulut eivät ole ihan normaalit tälläkään viikolla mikä vähän hankaloittaa treenaamista, mutta pienellä ennakko suunnittelulla siitäkin selvittäisiin. Siihen ei kuitenkaan meinaa mun pääkoppa tällä hetkellä kyetä.

Tehdyt treenit on ihan ok, mutta etenkin joukkueen treeneissä voisi keskittyä ja juosta enemmän. Varaa olisi, mutta ei meinaa saada pääkoppa sitäkään aikaiseksi.
Kroppa on vähän tukkoinen. Ei mitään tiettyä paikkaa joka jumittaisi vaan sellainen koko kropan kattava pieni jumi. Tuntuu oikeastaan ärsyttävämmältä kuin jonkun tietyn paikan totaalijumi. Taidan viikonloppuna ottaa pienen ravistelu ja venyttely kuurin. Lisäksi hieronta olisi kiva, mielellään vähintään 90min sellaista kevyttä pöydän läpi runnomista, kiiitooos.

Tänään en ehdi tehdä salissa mitään, vaan suuntaan suoraan töistä syömään ja joukkueen treeneihin. Illan palauttelen ja lauantai aamuna suuntaan läheiseen urheiluopistoon lounaalle ja junnuille treenejä pitämään.Viikonloppuna ei ole peliä eikä treenejä, joten on vähän vielä auki mitä teen. Pientä rakennus operaatiota olisi sunnuntaille, mutta joku treenikin sinne viikonloppuun olisi hyvä mahduttaa.

3 kommenttia:

 1. Heippa hei! Blogisi on tosi mielenkiintoinen ja sitä on mukava lukea!

  Nyt kysyisinkin Sinulta aloittelijalle muutamaa vinkkiä ja mielipidettä. Olen 16 vuotias tyttö ja aloittelemassa saliharrastusta. Tavoitteena ei niinkään ole "suurien lihasmassojen haalinta" (johon tällä kestävyydellä ei kyllä päästäisikään :D) vaan ennemminkin pikkuruisen siro ja kiinteytetty vartalo.

  Tähän tarkoitukseen olenkin koittanut ottaa selvää ja saanut kehiteltyä itselleni tälläisen, näin alussa kahdesti viikossa toteutettavan pienen ohjelman:

  Askelkyykky levytangolla 1 x 20-30
  Reiden lähennys 1 x 20-30
  Vatsarutistus jalat ylhäällä 1 x 20-30
  Ranskalainen punnerrus käsipainoilla 1 x 20-30

  Mitä mieltä olet, kuulostaako tälläinen sinusta oikeanlaiselta ohjelmalta tälläisiin tavotteisiin? Osaisitko antaa "tyylivinkkejä" liikkeiden toteutuksessa näin täysnoviisille? Tämän lisäksi kävisin bodypumpissa, zumbassa, coressa ja muissa ryhmäjumpissa.

  Kiitokset jo etukäteen jos jaksat vastailla!

  VastaaPoista
 2. Moi, kiva kuulla että juttuja jaksetaan lukea.. :)

  Painon pudotusta ei siis juurikaan ole siis tarve tehdä vaan pientä kiinteytystä ja voimistusta.
  Tuo on melko pieni ohjelma jos sen kahdesti teet, eli kannattaa hiukan sitä laajentaa, koska jos salille meet niin hölmöä sieltä on vartin jälkeen lähteä pois. ;)
  Lisäksi jos käyt tunneilla niin sali treenissä voit tiputtaa toistojen määrää ja laittaa suht reilusti painoa liikkeisiin.
  Älä pelkää, ei sinne heti hirveitä patteja tule.

  askelkyykyt 2x 10per jalka,
  reiden lähennys ja loitonnus 1-2x 20per jalka,
  vatsat + kyljet 1-2x 20-30 molempia,
  selkiä 1-2x 20,
  jalan taaksevienti alataljassa 2x 20per jalka,
  sitten voit tehdä noita ranskiksia ja muita käsiliikkeitä käsipainoilla oman maun mukaan. Niihin vaikka 1-2x 12-20.

  Siinä nyt jotain noin yleisesti.
  Jos haluat niin pistä vaikka vähän tarkemmin tietoja sähköpostilla niin voidaan miettii vähän tarkemminkin..

  VastaaPoista
 3. Toinen noviisi ehkä lainaa myös tätä, kunnes saa jonkun "oman ammattilaisen" kertomaan lisää. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...