sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Tunnustus eli seven random things

Sain tunnustuksen tuttavaltani Hannalta eli tuttavallisemmin Ikiliikkujalta.

Kaikille varmaan tuttu juttu.
1. Linkkaaja kerro keneltä tunnustuksen sait.
2. Kerro 7 satunnaista asiaa itsestäsi.
3. Lähetä eteenpäin 15 bloggaajalle.
(Jätän lähettämättä, koska en ole suuri ketjukirjeiden ystävä)1. Jos en työskentelisi liikunta ja hyvinvointi alalla, haluaisin olla puuseppä/metalliseppä/suutari. Eli toisin sanoen haluaisin työstää jotain kiinnostavaa materiaalia käsilläni. Myöskin se että saisi laittaa kuulokkeet korviin ja olla koko päivä ilman sosiaalista kontaktia olisi mukavaa. Vain minä, musiikki ja työstettävä materiaali.

2. Olen hiukan erakko luonne. Tykkään viettää aikaa yksinään ja tarvitsen välillä sellaista aikaa että saan olla yksin. Välillä riittää pari tuntia, välillä yksi päivä.

3. Olen puhelias, mutta en ole välttämättä hirveän sosiaalinen. Saatan höpöttää ja kertoa juttuja, mutta koen välillä vaikeaksi pitää keskustelua yllä tarttumatta kliseisiin aiheisiin, kuten vaikka sää. Toisaalta säästä on kiva jutella. Sosiaalisuutta opettelen joka päivä töissä ja olen siinä kehittynytkin viimeisen 2vuoden aikana.

4. Olen kiinnostunut kaikenlaisesta liikunnasta, mutta en voi siltikkään ymmärtää kuinka jotkut voivat harrastaa joitain lajeja. Pelkkä punttien nostelu tai juokseminen esimerkiksi. Molemmat ovat ihan mukavia treeni muotoja, mutta vain jompaa kumpaa en voisi tehdä, koska kyllästyisin samaan puurtamiseen. Nyt voitte sitten laukoa tänne ne kommentit, että ei se ole vaan sitä samaa puurtamista.

5. En viihdy kovinkaan paljoa baareissa tai muissa tilaisuuksissa joissa on paljon ihmisiä samassa tilassa. Mitään fobiaa ei ole, mutta tykkään juhlissakin vetäytyä sinne rauhallisimpaan kulmaan ja baareissakin käyn harvoin. Oikeastaan vain silloin kun on enemmän tuttuja liikkeellä samaan aikaan.
Mielummin olen kotona chillaamassa leffan tai chilien kasvatuksen parissa. ;)

6. Kuuntelen musiikkia oikeastaan koko ajan. Töissä on radio päällä, mutta se on vain tausta ääntä eli sitä en kuuntele/kuule. Jos kävelen jossain, ajan autoa tai olen yksin kotona niin 100% varmasti kuuntelen musiikkia. Napit ovat olleet korvissa oikeastaan yläaste ajoista lähtien. Jos olen ilman kuulokkeita kaupungilla niin menee aina hetki että totun kaikkiin ääniin ympärilläni, koska normaalisti en niitä niin paljon kuule. Lisäksi tunnen itseni itsevarmemmaksi ja oloni mukavammaksi kun kuuntelen yleisillä paikoilla musiikkia.

7. Omistan pitkät (menevät kaikki taakaa kiinni), paksut ja tummat hiukset. Jopa niin paksut ja tuuheat, että monet naispuoleiset henkilöt ovat niistä jopa kateellisia. Ei ole ihan yksi kerta kun niitä on päivitelty ääneen, tai sitten jopa haluttu koskea/kokeilla niitä. Joskus tultu jopa käpälöimään kysymättä lupaa, mikä ei ollut kyllä kovin mukavaa. Luvan kanssa ihan ihan ok. :)


There is my seven random things...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...