perjantai 27. huhtikuuta 2012

Hyvästit fillarille

Herätyskellon soidessa mietin pariinkin otteeseen, että onko tänään perjantai vai lauantai. Pieneksi pettymykseksi tausin, että perantai, joten ei muuta kuin kello pois päältä ja ylös.
Tänään olisi suht kevyt työpäivä. Aamusta pari asiakasta ja jonkun verran laskutusta sekä muita paperihommia. Vähän kun ruokatuntiani venytän myöhemmäksi, niin ei tarvitse töihin sen jälkeen enää tullakkaan.

Odottelen kevään edistymistä ja astetta lämpimämpiä keleä vesi kielellä, paristakin syystä. Kun yö lämpötilat nousee pysysvästi yli 5asteen niin voin siirtää chilit sisältä anoppilan kasvihuoneeseen ja omalle partsille. Toinen syy on se että haluaisin pyöräilemään. Nyt on ollut vielä vähän märkää niin en ole hirveästi käynyt, mutta nyt loppuviikosta on tullut hirveä polte polkemaan.
Eilenkin katsoin useamman tunnin pyörävideoita. New World Disorder:in videot on sen verran näyttävää tavaraa, että uskaltaa kyllä kaikille suositella. Mukava katsoa mitä kaikkea huiput pystyy pyörällä tekemäänkään.
wn.com
 Pyörän selkään pääsy itsellä kuitenkin viivästyy. Ajan tänään pienen lenkin, mutta sitten vien pyörän iso veljelle, jolla on nurkissa pyrimässä 1kpl täysjousto runkoja. Broidi sitten repii tarvittavat osat mun pyörästä ja iskee ne kiinni tuohon runkoon, onka saan sitten käyttööni.
Broidi on aikanaan ajanut kilpaa joten itselläkin on ollut vähän "parempaa" kalustoa alla varmaan 14vuotiaasta lähien. Paremmalla tarkoitan sitä että pyörät on kasattu itse osista, eikä ostettu valmiina pakettina.

Nykyinen pyörä oli hyvä paketti, mutta runko oli hiukan liian pitkä joten vähän joutui kurottamaan tankoon.
Lisäksi rungon malli oli sellainen että soveltui hyvin asfaltilla a kevyeen maastoon, mutta mitään isompia metsä polkuja ei voinut koluta.
No nämä molemmat seikat muuttuvat paremmaksi tulevan täysjouton toimesta. Ainut mikä muuttuu huonommaksi on pyörän paino joka vähän kasvaa. Lisäski joudun luopumaan näppäristä 24" kiekoista, eli siis melko mitäön juttu plussien rinnalla.
Toivottavasti broidi jaksaisi urakan tehdä suht nopeasti niin pääsisi polkemaan.
Pistän sitten teille nähtäväksi että minkälainen pyörä on alla ja minkälainen se oli ennen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...