keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Mun koti ei ole täällä

Lunta sataa ja kaikkialla on märkää ja välillä jopa liukasta. Tiistai aamuna lunta tuli sen verran paljon että päätin jättää kesärenkailla varustetun auton pihaan ja liikahtaa töiden sekä vanhempien kulmille junalla.
Nyt tosin joudun oleskelemaan täällä tiistai päivästä aina torstai päivään asti. Mielummin olisi kotona.

Junalla matkustaminen oli vaihteeksi mukavaa. Ei tarvitse itse kytätä tietä, vaan voi vaan istua rauhassa, lukea, kuunnella musiikkia ja vakoilla muita vaunussa olijoita. Kyllä Olijoita tosiaan. Matkustaminen oli jopa niin mukavaa, että toivoin että olisin voinut jopa hiukan pidempään matkustaa.
Tykkään tiistai ja keskiviikko aamuista kotona. Voi olla rauhassa ja tehdä kotitöitä sillee hiljaisella tahdilla tai sitten jättää tekemättä ja vaan lukea lehteä, kirjaa tai blogeja. Nyt kun olen täällä vanhempieni luona, niin vapaa-aamu ei tunnu kyllä yhtään samalta. Jotenkin "odottaa" että koskas ne työt nyt alkaakaan.
Tänään on toisaalta sellainen päivä että työpäivä on melko tynkä ja kaikki asiakkaat ovat illassa, joten tässä tätä aikaa on oikeasti ihan reilustikkin.
Taidan ottaa soittimen ja `voimaharjoittelun perusteet` kirjan kainaloon ja lähteä niiden kera johonkin kahvilaan. Jos sieltä löytyisi samanlainen leppoisa tunnelma, kuin junasta eilen.

Treenaamisesta sen verran että eilen tuli tehtyä salilla hiukan käsiä ja tänään illalla olisi tarkoitus tehdä vatsoja ja yhdistää sinnekkin vähän käsiä sekaan.

2 kommenttia:

  1. aamuisin on ihanaa matkustaa, tykkään mennä bussilla töihin, saan istua ikkunapaikalla aivan omissa maailmoissani ja ladata akut työpäivään :)) itse ajaessa joutisi vain skarppaamaan..

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä totta. Harmi kun junalla töihin säännöllisesti liikkuminen on tehty mulle niin vaikeaksi.
    No toisaalta nyt säästyy kyllä aikaa ja oikeastaan rahaakin.

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...