maanantai 16. huhtikuuta 2012

Viikko viisitoista

Olenkin tainnut ohimennen kirjoittaa että duunissa on pieni remontti menossa ja sen kanssa saa silloin tällöin vähän painia.
Jotenkin on ollut aina näiden remonttia sisältävien päivien jälkeen sellainen olo, että ei ole ollut minkäänlaista intoa jäädä salin puolelle enää töiden jälkeen.
On siis jäänyt jäämättä (voiko noin edes sanoa ;))
Ihan ok viikko on kuitenkin saatu parsittua kasaan.

Ma: Joukkueen treenit
Ti: Sali
askelkyykyt, takakyykky 3x7, reisipenkki 4x12, loikkia: yhden jalan loikat korokkeelle + tasajalka loikat "aitojen" yli.
Ke: Sali ja juoksu
vatsat, alavatsat, saksaus, pilates, polkupyörä, vinopenkki, käännöt, soutu, kurotukset ja suorat vatsalaitteessa, rintalihakset x2 9.5, ojentaja x2 8.0, olkapäät x2 5.0.
Aamu lenkki:
D: 3.9 km
T: 19.03 min
keskisyke: 160
keskinopeus: 12.23 km/h
To: Joukkueen treenit
sis. 3x 20,20,20 kuntopiirin
Pe: Joukkueen treenit
La: harjoituspeli
90min tuli pelattua.
Su: lepo


On ollut vähän vaihtelevia fiiliksiä viime aikoina. Välillä treeneissä ärsyttää ja turhauttaa oma ja muiden tekeminen tai tekemättä jättäminen ja välillä taas on tosi hyvä fiilis. Ei tarvitse kertoa kummalla fiiliksellä treenaaminen sujuu paremmin.
Lauantain pelissä tuli taas juostua melkoisen paljon. Oli kuitenkin siistiä huomata, että vaikka lopussa tuli olo, että polttoaine on loppu ja ajatuskaan ei enää liiku, niin silti pystyin vielä tekemään suht kovavauhtistakin liikkumista. Jalat eivät vetäneet itseään siis täysin tukkoon, niin kuin joskus tuppaa tapahtumaan. Kyllähän se sitten vaati melkoisen määrän puuskutusta ja vähän kävelyä ennen kuin pystyi tempun uudelleen tekemään. Oli kyllä todella loppuun puristettu olo, mutta se ei haitannut sillä peli kulki loppuun asti erittäin mukavasti. Ja onneksi tämä fiilis tuli vasta viime minuuteilla.
Peli oli melko kovavauhtinen, joten voisi kuvitella, että kunto on sellainen mitä se oikeastaan pitääkin olla näin kauden kynnyksellä.
Jalat eivät olleen myöskään illalla/sunnuntaina ihan jumissa vaan jopa ihan hyvät. Tosin tänään treeneissä niistä sitten loppui virta suht nopeasti. Hiukan palauttelua ovat vailla siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...