maanantai 23. huhtikuuta 2012

Sinne se maanantai meni

Maanantai meni melkoisessa "putkessa". Kun alkuun pääsi niin sitten mentiin suurempia hengähtämättä ihan iltaan asti.
Aamu alkoi labra käynnillä. Olin varannut itselleni labra ajan koska pitäisi käydä töiden aloitus tarkastuksessa. Harmi vaan että olen kohta ollut töissä jo kaksi ja puoli vuotta. Vähän unohtui silloin joskus, joten sovittiin että voin sen käydä nyt ja mielellään käyn itseäni näyttämässä ja kuulemassa miten se keho lääkärille kertoo.
Ysiltä siis syömättä labraan ja siitä sitten vasta aamupalalle. Onneksi Terveystalo on samoissa tiloissa duunin kanssa joten on helppo käydä. Olin myös lykännyt töiden alkua ysistä kymppiin, että ehdin kunnon aamupalan syödä ennen duuneja.
Kympiltä alkoi sitten varsinaisesti työt ja niitä tehtiinkin sitten kolmeen asti. Välissä puolen tunnin ruokkis, muuten työt meni niin, että kun tasalta loppuu asiakas niin seuraava alkoi samalla sekunnilla.
Päivän jälkeen olinkin aikataulua 10min myöhässä, mutta tuota ei voi kyllä mitenkään tollasena päivänä välttää.
Heti töistä, eli 15.15, sitten kohti renkaiden vaihto projektia ja päivällistä porukoiden luona.
Kun nämä oli suoritettu pienellä kiireellä, niin pääsin suuntaamaan moottoritielle ja kotia kohti. Kello näytti silloin 16.45. Ei siis muuta kuin 14... eiku siis, 120km/h mitariin ja kotia kohti.
Kotona olin 17.10 ja eihän siinä ehtinyt kun hiukan luupahtaneita chilejä kastella kun jo piti vetäistä treenivaatteet päälle ja suunnata treeneihin. Treeneihin lähtö 17.30 ja treenit olivat 18-19.30.
Treenien jälkeen sitten suihkuun ja siitä suoraan kauppaan hakemaan tyhjään jääkaappiin vähän täytettä. Kun sitten vihdoinkin pääsin iltapalan kanssa sohvalle niin kello näyttikin jo tasan yhdeksää.
Suht hyvässä putkessa kyllä mentiin, koska en päässyt oikeastaan hengähtämään kunnolla missään välissä. Puolentunnin ruokkis ja ajomatka kotiin, mutta en kyllä ikinä koe hirveän rentouttavaksi tota moottoritiellä ajamista.
Itselläni ei ole mitään maanantaita vastaan, mutta jos olisi niin pitäisi varmaan jaksottaa ne aina näin, koska tää päivä hujahti super nopeasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...