keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Jumpan ohjaus vol.2

Tänään tuli pidettyä tuo maanantainen ohjelma uudestaan, eri ryhmälle tosin. Ohjaaminen tuntui helpommalta kun oli tuo sama ohjelma käytössä ja ei tarvinnut jännittää, että tuleeko kiire tai onko liikkeitä liian vähän. Jo ohjelman aikana huomasin, että liikkeet ovat maanantaina menneet perille, koska tuntemukset olivat melkoisen erilaiset. Ohjelmanhan olin kasannut niin, että rasitus osuu keskivartaloon, pakaroihin ja reisiin. Tunnissa nuo ehtii mielestäni ihan hyvin käydä läpi, yhtään enempää tosin ei ehtisi.

Ryhmän ohjaus oli tällä kertaa keskellä iltavuoroa, joten hieronta hommiin tuli pieni breikki, joka tuntui kyllä ihan mukavalta. Tuollaiseen iltavuoroon voisi tottuakkin.
Ajatuksissa on pyörinyt jo aikaisemminkin ajatus siitä, että voisi ryhmiä ruveta pitämään. Body pumppi voisi olla kivaa pitää, mutta Byrokratian takia en lähde itseäni kouluttamaan hommaan. Byrokratialla tarkoitan sitä, että käyn koulutuksen jotta saisin virallisen luvan. Sen jälkeen pidän ohjelmia jotka suunnitellaan aikalailla valmiiksi ja ohjaukset pidetään vain luvat omistavassa salissa.
Luulen, että pystyisin suunnittelemaan omin päin, ei ehkä niin "seksikkäitä", mutta varmasti yhtä tehokkaita jumppian ja kuntopiirejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...