keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Tuntemuksia

Eilen tuli tehtyä jaloille treeniä ja treenin jälkeen jaloissa ei mitään tuntemuksia. Sain mukavat alkulämmittelyt kun tuli mahdollisuus työn puolesta käydä potkimassa palloa junnujen kanssa. Puolitoista tuntia kevyttä salifutista ja siitä salille kiusaamaan jalkoja.
Painot ja liikkeet samoja kuin ennekin ja määrätkin about. Treenin jälkeen ei siis mitään hirvittäviä tuntemuksia, koska ne tulivat vasta tänään. Hetkeen ei ole jalkatreeni aiheuttanut näin "hyviä" tuntemuksia. Aamulla tuntui jo hiukan, mutta tuntemukset tulivat kunnolla pintaan kun kävin haukkaamassa happea. Puolituntia reipasta (eli ei löntystelyä) kävelyä herätti eilisen treenin eloon.
Tämänhän olisi voinut välttää/lieventää jos eilen illalla olisi jo verrytellyt/venytellyt. Toisaalta jos ei olisi tullut käveltyä ihmeemmin tänäänkään, niin jalat eivät varmaan olisi torstain lenkilläkään, olleet vielä täysin vetreytyneet.
Nythän ei jaloilla kannata tehdä mitään, koska ovat vähän "kipeät". Vai miten se, liikuntaa aloittelevien, harhaluulo menikään. ;)
Tänään ohjelmassa olisi, iltavuoron päätteeksi, salitreeni käsille. Hauis, ojentaja, olkapäät, lavat ja rintalihakset siis vuorossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...