tiistai 13. joulukuuta 2011

Varusteurheilijan kootut selitykset

Eilen kun piti ruveta valmistautumaan illan treeneihin huomasin, että treenikamat ovat jääneet vanhemmille. No kyllähän tuolla on yksi kaapillinen treenivaatteita, mutta kerrastot ja muut näillä keleillä välttämättömät puuttuu.
No päälle heiteltiin mitä parhaalta tuntui. Treenien edetessä huomasin kuinka paljon kunnolliset alimmaiset kerrastot vaikuttavat. Mitä enemmän hikoilit niin sitä kylmempi tuli ja vaatteet eivät meinanneet pysyä menossa mukana, samalla tavalla kuin ihon myötäiset kerrastot. Paidat nousee ja pyörii päällä jne jne.  No nyt ainakin muistaa vähän tarkemmin katsella kamojen perään, varsinkin kun ilmat tästä vielä kylmenevät.
Aikanaan tuli panostettua varusteisiin. Talvella lenkkeily ei innostanut mitenkään liikaa, joten varmistin kunnon varusteilla, että niiden puutteen vuoksi ei jää yksikään lenkki juoksematta. Ihon myötäinen urheilupaita, kunnon kerraston alaosa ja lämpöhousut ovat kyllä ihan ehdottomat.
http://ajatuksialenkkipoluilta.blogspot.com/2011/11/treeni-trikoot.html
Lenkki ilman soitinta voisi olla myös mielenkiintoinen kokemus. Siinähän joutuisi kuuntelemaan omia ajtuksiaan ja se jos mikään pelottavaa onkin. ;) Koskakohan viimeksi ilman musiikkia on lenkkeilty? Varmaan joskus 5vuotta sitten.

Viime kevään alennusmyynneistä tuli haettua täksi talveksi kunnon luistelu monot + sukset. Edelliset hiihdot on tehty enemmän kuin keskinkertaisilla kamoilla. Saa nähdä tuleeko näiden kanssa samanlainen tunne, kunnon varusteiden tuomasta mukavuudesta vai huomaanko, että paremmat varusteet eivät kompensoi huonoa tekniikkaa.
Sukset menevätkin huomenna "huoltoon", että ovat sitten valmiina kun kelit hiihdon sallivat.

Tänään ja huomenna on ohjelmassa salitreeniä, heti iltavuoroen jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Tuo on niin totta, että etenkin kylmemmillä säillä urheillessa aluskerrasto on supertärkeä!

    Itse jouduin lähtemään vähän aikaa sitten lenkille ilman musiikkia, koska soittimesta oli virta loppunut. Lenkki tuntui normaalia pidemmältä ja vauhtikin oli mitä oli. En suosittele ilman musiikkia lenkkeilyä kenellekään :D

    VastaaPoista
  2. Kyllä ja hyvä istuvuus on myös tärkeää. Tästä syystä itse käytön Adidaksen "skinejä" koska ovat täysin ihonmyötäisiä ja joustavia, tosin kuin monet Rukat tai vastaavat.

    Siinä tapauksessa en lähde edes kokeilemaan ilman musiikkia. Paitsi jos soitin unohtuu johonkin :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...