tiistai 27. joulukuuta 2011

Jouluun valmistavat treenit

Niin kuin tuli viime kirjoituksesta ilmi, en ole tehnyt nyt jouluna siis yhtään mitään. Pitää nyt kuitenkin, hienosti myöhässä, listata nuo treenit mitä viime viikolla tein. Jouluna kun ei tullut hirveästi koneella oltua, tai tuli, mutta se kone oli playstation tai wii.
Mutta se viime viikko siis meni näin:

Ma: Lepo
Ti: Lenkki
D: 7.6 km
T: 48.01 min
keskinopeus: 9.50 km/h
keskisyke: 152
kuntopiiriä vatsalihaksille ja hyppynarulla hyppelyä, lenkin päälle.
Ke: Sali
reisipenkki 3x20, kyykyt 3x15, rinnalleveto 3x7, alavatsa vinopenkissä 3x8, norjalainen 3x10, vatsapenkki 2x20, askelkyykky+syväkyykky painotangolla, ylätalja 10+10
To: Junnujen treenit eli lepo
Pe: Joulu
La: Joulu
Su: Joulu

Kuten lenkin pituudesta huomaa, on pidempien lenkkien teko tällä hetkellä vähän tuskaista. Toi lenkki piti olla n.10km, mutta en katsellut kelloa enää lenkin loppupuolella ja hima pihaan tullessa vasta huomasin, että jäikin turhan paljon vajaaksi.
Keskiviikon sali treenissä oli ensimmäistä kertaa testauksessa uudet vatsaliikkeet. alavatsa vinopenkissä ja norjalainen. Norjalaisella vatsapenkillä olen tehnyt ennekin, mutta nyt säädöt niin, että on ainakin tuplasti raskaampi. Noi 3x8 sarjat olivat melko raskasta ja ajattelin että laitan vielä hiukan lisää vastusta. Tarkoitus olisi, että 3sarja jäisi vaikka vajaaksi ja jokaiseen suoritukseen joutuisi laittamaan maksimaalisen purstuksen. Hiukan vaihtelua siis pidempiin ja kevyempiin vatsasarjoihin.

Tänään teen, illalla töiden jälkeen, salitreenin jaloille. Loppu arkipäivinä teen vielä kädet, jalat ja keskivartalo treenin. To ja toivottavasti myös la tai su lenkki. Näin mennään siis tämä viikko.
asics.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...