keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Joulupaussin paikka

Vielä hetki ja pieni joululoma saa alkaa. Olen siis ottanut duunista huomisen ja perjantain vapaaksi, koska omasta mielestä joulua ei voi viettää yhdessä viikonlopussa. Ja pitäähän nuo viimeiset kesäloma päivätkin jossain vaiheessa pitää.
Joulu menee aikalailla rentoutuessa sekä syödessä. Kotona en joulua vietä, vaan matkustan vanhempien ja anoppilan miehittämään maalaiskuntaan. Tai enhän mä mitään matkusta, vaan oikeastaan vaan jään töistä tänne. Joka päivä kun tulee ajeltua vajaat 50km suuntaansa, kotoa duuniin.
Pitää kuitenkin tehdä jotain, jotta voi löhötä. Loppuviikon ohjelma varmaankin aikalailla tämän näköinen:
ke: jalkapuntti, to: junnujen treenit, lenkki (ehkä), pe: lenkki, la ja su: ei mitään.

Jotenkin on vaan nyt sellainen tunne, että kun loma alkaa niin mitään en viitsisi sitten enää tehdä. Ajatus junnujen treeneistäkin tuntuu vähän pakkopullalta. Noh, onneksi tunne yleensä loppuu siinä vaiheessa, kun on työt saatu tehtyä, joten eiköhän huomiset junnujen treenit ja perjantain lenkki maistu ihan hyvälle.
Junnujen treenejä ei voi kyllä mitenkään jättää väliin, koska pitäisi itse ne suunnitella ja vetää. Sen lisäksi vierailulle treeneihin tulee, Suomeen joulua viettämään tullut, ammatikseen jalkapalloa pelaava kaverini. Suoraan ulkomailta oikein. ;)

Tänään siis hiukan kiusataan jalkoja ja huomenaamuna suunnataan hieronnan kautta tekemään viimeiset hankinnat. Onneksi tiedän mistä ja mitä menen hakemaan, niin ei tarvitse painia streessaavien ihmisten kanssa.
Sain ylipuhuttua yhden työntekijämme tuohon hierontaa, mikä tulee kyllä niin tarpeeseen, sen verran on selkä ja niskat jumissa.

Nam..

Viikonloppu siis näissä merkeissä. Kinkkua syödään, jos kalojen ja mätien jälkeen enää mahtuu. ;)

Ensi viikolla alkaa sitten jouluruokien pois polttaminen. Ai niin, ei muuten alakkaan. Meinasin unohtaa, ettei edes ylensyödyt jouluruuat meinaa muhun tarttua. ;)

Rauhallista loppuviikkoa kaikille.
Ottakaapa easysti..
http://www.youtube.com/watch?v=L9X_msJ-7OI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...