perjantai 30. joulukuuta 2011

Vähiin käy, ennen kuin loppuu + Fashion

Vuosi meinaan. Tämän vuoden työt on tehty ja treenit treenattu.
Eilen ei nähtykkään Holmesia teatterissa, koska pirulaiset olivat myyneet näytöksen loppuun. No kun kerran keskustaan oli lähdetty, niin pikainen vaatteiden tsekkailu tuli tehtyä. J&J lahjakortti olisi lompakossa, mutta taidan säästää sen seuraavan sesongin alkuun, koska nykyisistä poisto alennuksista mikään ei oikein säväyttänyt.
                        jack&jones.fi

Jotain tämän suuntaista tulee varmaankin sitten hankittua. Yllättävää sinänsä, koska olenhan suuri neuleiden ystävä. ;)
Tällä reissulla mukaan lähti ainoastaan 4kpl poistossa olleita t-paitoja. Mun kaapista ei varmaan muita t-paitoja löydykkään, kuin näitä jonkun liikkeen poistossa olleita printtipaitoja. No mikäs siinä kun halvalla saa ja ovat hyväksi todettuja. 
Välillä saa hiukan metsästää itseä mielyttäviä vaatteita, koska nykyään myydään paljon sellaista "siloteltujen ja kauniiden ihmisten" vaatteita miehille. Suoria värikkäitä housuja ja trikoo paitoja.
Hyi Hemmetti!
Onneksi esim juuri J&J myy myös ns. lumberjack tyyliä, jonka ansiosta mullekkin löytyy kauluspaitoja ja neuleita. Oma tyyli kun on hiukan siloteltu rokkari/renttu tjs. Mustia huppareita onneksi löytyy aina, mutta vaatteenahan se on hiukan tylsä. :) Ehkä pitäisi leikata nää pitkät hiukset lyhyiksi ja laittaa jakaus sivuun. Sitten vaan päivittäisi kaapin täyteen trikoota, ilosia värejä ja muuttaisi ruotsiin.

 hm.com                                          dressmenews.com

 Which one do you prefer?

Ei pitänyt kylläkään kirjoittaa muodista ja vaatteista, mutta näköjään vähän lipsahti. Koitetaan nyt vähän paikata ja kerrotaan, että tänään tehtiin salitreeni jaloille ja hyvät oli tuntemukset jo tehdessä, saati sitten huomenna. Treeneistä kuitenkin lisää, sitten kun koko viikkon kirjaan ylös nähtäväksi.
Nyt vapaan viikonlopun ja uudenvuoden viettoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...