perjantai 16. joulukuuta 2011

Perjantai

Niin se perjantai on taas tullut ja mennyt.
Duunissa oli lyhyt päivä, jonka seuraksena pääsin nauttimaan lenkistä suht valoisassa kelissä. Noi mäet vaan rupeaa ärsyttämään. Lähtiessä mietin nopeasti mihin suuntaan lähden, että niitä hiukan kiertäisin. No kahteen isoon ylämäkeen ajauduin silti. Viimeinen osui ihan lenkin loppuun ja koitinkin minkälaisen sykkeen saan jos kävelen mahd nopeasti sen. Kävellen syke oli n150-155 kuin juostessa se olisi varmaan ollut 160-170. Voisi siis hitailla lenkeillä jatkossakin kävellä nuo ylimitoitetut ylämäet.
Tänään mentiin siis muistaakseni 7.5km tasavauhtista pk lenkkiä ja eilen tuli juostua muistaakseni 4.5km vauhdikkaampaa. Yllättävän vähän nousi syke vaikka eilisen keskinopeus nousi normaalista n. 1.5-2 km/h. Tuo eilinenkin lenkki kulki tuon mäen kautta ja silloin se tietenkin juostiin. Veikkaan, että juoksu tekniikka vaikuttaa melko paljon sykkeeseen, koska tuo nopeuden nosto tekee omasta juoksusta paljon rullaavampaa, kun taas hitaat lenkit on välillä melkoista töpöttelyä. Tämän takia varmaankin tekee mieli aina juosta hiukan liian kovaa. Se kun tuntuu mukavemmalta, mutta sykkeet ovat silti korkeammat.

Huomenna olisi heti aamusta treenipeli ja sunnutaina käyn vähän valmentamassa ja pelaamassa junnujen kanssa. Eli toisin sanoen se on palauttelu/vapaa päivä.
Viikon ohjelman laittelen la myöskin, jos treenipäiväkirja on vain hollilla.

Rauhallista ja tunnelmallista viikonloppua kaikille teille.
http://www.youtube.com/watch?v=1hTVfy0nHmA&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...