torstai 8. joulukuuta 2011

Se joka ei osaa, valmentaa.

Tänään oli ohjelmassa jalkapuntti. Vähän tuli lisättyä toistojen määrää ja viimeiset olivatkin mukavan tiukkaa puurtamista. Liikkeet olivat kuitenkin samat ja painojakaan en lisännyt vielä. Ehkäpä alkuvuodesta.
Näin torstaisin on tullut käytyä valmentelemassa junnuja ja siitä nyt ei ole mitään ihmeellistä kerrottavaa ollut, joten sivuutan sen kylmästi nytkin.
Hallissa kun kuitenkin ollaan niin ympärillä pyörii erillaisia yleisurheilu ryhmiä. Mielenkiintoisia harjoituksia tulee nähtyä ja uusia ideoita vanhoihin juttuihin. Ihan hirveän tiiviisti ei voi kuitenkaan tarkkailla, kun pitäisi tosiaan valmentaakkin samalla, mutta kyllä tässä kuukauden sisällä on parikin mielenkiintoista juttua tullut nähtyä. Pitää kokeilla lopputalvesta kun tasainen pk junnaaminen rupeaa muuttumaan terävämmäksi, loikkien ja spurttien muodossa.

Huomenna olisi salitreeni keskivartalolla ja käsille vuorossa. Pitää koittaa jos saisi otettua kuvia parista liikkeestä, jotka on suht helppo tehdä, mutta vaikuttavat silti mukavasti koko kehoon. Etenkin keskivartaloa tukeviin lihaksiin. Lisäksi jos listaisi noita alkuverryttely/dynaamisia liikkeitä myös samalla muistiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...