sunnuntai 4. elokuuta 2013

Hikoileva kahvakuula

Onko paikat kipeänä? No onhan ne. Jo ekoista joukkueen treeneistä torstaina jalat vetäisivät itsensä sen verran aroiksi että perjantaina treenit oli tosi mukava vetäistä läpi. Torstaina valmentaja kysyi että haluanko ottaa vähän easymmin treenit kun en kuitenkaan 3viikkoon joukkueen treeneissä ole ollut. Kieltäydyin kohteliaasti ja vedin treenit täysillä ihan samaan tapaan kuin yleensäkkin.
Perjantain treeneissä hiukan muokkasin tekemistä sillä kun muut rupesivat tekemään lopussa 10m spurtteja niin itse juoksin 6x50m rentoja juoksuja. Tässä tilanteessa varmaan itselle kuitenkin hyödyllisempiä kun oltiin sovittu että en vielä lauantain pelissä ole mukana. Ihan ehkä hyvä sillä jalat olivat vielä lauantainakin suht kipeät vaikka vähän päivän aikana helpottivatkin.

Kun lauantaina en kerran ollut nimettynä peliin niin jonkinlainen treenihän siinä piti tehdä. Ajattelin että en mene juoksemaan koska sitä tuli joukkueen treeneissä jo tarpeeksi joten treeniksi valikoitui kahvakuulien heiluttelu omassa pihassa.
Treenivastuksina toimi 10kg ja 24kg kuulat sekä omapaino.
Liikkeet vetelin ihan hatusta mutta ainakin seuraavaa tuli tehtyä:
heilautus, kyykky, sumokyykky, sjmave, askelkyykky, kulmasoutu, käsiliikkeet, 1käden työntö, pohkeillenousu, lantionosto, vatsat, hr punnerrukset ja kesk pakaralihaksille tehtävä liike. Nuo nyt ainakin.
Mitään tiettyjä sarja tai toisto määriä ei ollut vaan vedin yleensä sen verran että rupesi tekniikka jo pragaamaan. Kaikki mitä pystyi tein 24kg ja oikeastaan vaan käsiliikkeet sekä vatsat menivät tuolla kympillä sekä hr punnerruksissa ei kuulaa tietysti ollenkaan.

Hikisen treenistä teki suoraan syliin porottanut helle aurinko ja vettäkin kului tuossa vajaan 40minuutin treenissä litra. Oli kyllä melkoisen hikinen mies kun ilmanpaitaa vedetty treeni loppui. Nostelin jo perjantaina duunin salissa hiukan painoja sillä menestyksellä että sain jo siitä rintalihakset kipeiksi. Nyt sitten viimeistelin tunteen noilla hr punnerruksilla, muualle ei ainakaan vielä ole tullut hirveitä domseja (Doms?? lisätiedot vaikka wikistä). Tai no jalkoihin on tullut kyllä taas lisää tuntemuksia verrattuna eiliseen iltaan joten ne kyllä varmaan johtuvat tuosta eilisestä kuulailusta.

Tänään ajattelin käydä ihan kevyesti vähän hölkkäilemässä ihan palauttelu mielessä jotten vedä nyt heti lomalla auenneita  paikkoja heti ihan tukkoon treeneillä. Tämä treeni tosi sillä varauksella että tänään edessä oleva polttopuu savotta ei venähdä ihan mahdottomaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...