sunnuntai 25. elokuuta 2013

Laina Fillarilla

Onpas ollut hyvä sunnuntai päivä, mutta palataas silti vielä hetkeksi loppuviikkoon sillä viimeisin kirjoitus on keskiviikolta.
Loppuviikon treenithän on mennyt aikalailla joukkuetreenien mukaan, paitsi että kesän ekat pyöräilyt on myös ajettu. Oma pyörä on vähän vaiheessa ja en ole saanut sitä kuntoon joten aivan käsittämättömällä tavalla en ole polkenut koko kesänä yhtään fillaria. Nyt oli kuitenkin pakko päästä polkemaan joten soito broidille ja pyörä lainaan. Broidi ei voinut hirveästi edes vastustaa ajatusta koska on reissussa, vaikka ei kylläkään kovin innostuneelta kuulostanut kun ideani kuuli.
Pyörä siis loppuviikoksi lainaan.
Torstaina siis ihan normaalit joukkueen treenit, tosin vettä tuli 10minuuttia kesken treenin kuin saavista olisi kaadettu joten melko hauska treeni taas kyseessä. Nyt ihan kirjaimellisesti aurinko paistoi ja vettä satoi.
Perjantaina oli ohjelmassa vain tunnin treenit koska lauantaina oli peli. Tämän treenin yhteyteen liitin reilun puolen tunnin pyörälenkin, koska tosiaan teki mieli niin paljon polkea.
Samoilla hiellä ja tukkoisilla jaloilla. Jalat kun ovat olleet kaikesta palauttelusta huolimatta viime aikoina jotenkin törkeän tukossa ja kaiken mailman penikkataudinkin oireita on niissä tuntunut, unohtamatta säännöllistä kramppaamista.
Laina fillari
Jalkojen tukkoisuudesta kertoo jotakin se että lauantai aamuna takareisi melkein kramppasi kun se joutui liian kovalle rasitukselle sohvalla makoilusta. Hyvä lähtökohta peliin kun sohvalla makaaminenkin laittaa reidet kramppiin. Pitää kyllä vähän skarpata entisestään tuon palautumisen ja huollon kanssa sillä loman jälkeen on ollut kroppa ja jalat melko sekaisin. En tiedä vaikuttaako tuo treenien jälkeen autossa istuminen sitten näinkin paljon.

Jalat eivät onneksi kuitenkaan lauantain pelissä krampanneet vaikka tukkoisilta tuntuivat jo alkuverryttelyssäkin. Kuitenkin 90minuuttia niillä mentiin vaikka ihan herkimmässä kunnossa ei kyllä oltu. Toisaalta tälläiseltä tilanteelta ei voi olla välttymättä kun kuntopiikki pitäisi olla pari kuukautta kohdillaan eikä vain yhtä kilpailua.

Pehmeää kyytiä, mutta polkea kyllä joutuu
Tänään päivä alkoi lautojen maalaus urakalla, josta jatkettiin ruohonleikkuuseen ja sen jälkeen hoidettiin samalla hiellä pyörälenkkikin alta pois. Perus viikonloppu hommaa siis, sillä nyt paritalo asujana tuota arjen puuhastelua on kyllä roppakaupalla enemmän kuin kerrostalossa.
Taisin sellaisen 40minuuttia polkea fillaria ja oli kyllä ihan sopivan pituinen lenkki. Tuon pyörän polkeminen kun on vähän erimailmasta kuin katupyörän tai edes perus maastopyörän sillä painoa on merkittävästi enemmän. Kyseessähän on DH eli downhill pyörä niin kuin omanikin mutta vielä hiukan omaani järeämpi, joten jos eteenpäin haluaa päästä niin joutuu oikeasti polkemaan.
Onneksi sentään vaihteet ja jouset on sopiviksi ja hyvin säädetty. Polkeminen kun olisi vieläkin raskaampaa jos löysällä olevat jouset söisivät kaiken voiman.

Eipä tarvinnut ihan hirveästi polkea kun tuntui jo reisissä ja tietysti ahterissa koska ekat lenkit olivat kyseessä. Oli kyllä hauskaa polkea vaikka välillä ylämäissä ja vastatuulessa hiukan kiroiluttikin. Jos sitä saisi vielä omallakin fillarilla jotkut lenkit heitettyä nyt kesällä ja syksyllä.
Isoveli
Jos pyörä jutut kiinnostaa niin lainapyörästä karkeat speksit:
Runko Commencal supreme Dh, Keula Rockshox Boxxer, Takajousi Rockshox, Jarrut hydrauliset  Hopet, vaiheet sram jne..
Omapyörä on kyllä melkoisen pikkuveli tuolle niin kuin mäkin Broidille. ;)
Pikkuveli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...