keskiviikko 14. elokuuta 2013

Palauttavat treenit, parempi mieli

Huomasin eilen heti aamusta että ikävät negatiiviset asiat leijuvat päässä. Tein sitten koulu tehtävää tai pinosin polttopuita niin tasaisin väliajoin huomasin miettiväni samoja juttuja. Jalkapalloa, viimeistä peliä ja kaikkea negatiivista näihin liittyvää.
Niin kuin mainitsin niin viimeisin peli ei mennyt itseltä mitenkään putkeen ja tästä jäi kyllä huonot fibat päälle joita ei yö unetkaan poistaneet. Onneksi päivän edetessä ajatukset vähän vaimenivat, mutta silti oli jotenkin sellainen tunne että ei ollut samanlaista paloa mennä treeneihin kuin yleensä. No tietysti menin (vaikka ei olisi välttämättä tärvinnut, jos olisin tajunnut asian sopia) ja treenien jälkeen mieli olikin paljon parempi, sen lisäksi että maitohapot ja kuona-aineet olivat lähteneet rivakammin liikkeelle.

Yksi asia jossa olen kehittynyt sitten juniori vuosien on se että en märehdi asioita, manaa huonoja suorituksia niin paljoa, jää murehtimaan heikkoja esityksiä eli otan vähän rennommin enkä uiskentele huonoissa suorituksissani senkin jälkeen kuin ne ovat jo ollutta ja mennyttä. Tämän seikan takia ei ollut kyllä yhtään hyvä asia että huomasin mainailevani menneitä asioita vielä seuraavana päivänä, eihän se kuitenkaan ole kuin harrastus. Mutta palauttava treeni, parempi mieli siis...

Viime päivien ruokana on ollut Piggy pihvejä ja juureksia perunoiden korvaajana
Tänään on lepopäivä ohjelmassa ja sen sellaisena pidänkin. Kävelen kyllä jos sade yhtään iltapäiväksi kevenee mutta muuten en kyllä nenääni taida liiemmin ulos laittaa.
Olen tämän viikon lomalla töistä ja kaikenlaista tekemistä on vähän listattuna tälle viikolla joten ehkä tänään on sitten hyvä päivä tehdä listalta pois sisällä tehtäviä asioita, koska kelien salliessa liikahdan huomaamatta aina pihalle..

Ai niin, jalka tuntuu paremmalta joka päivä. Taisin siis sen vain jotenkin venäyttää, onneksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...