tiistai 20. elokuuta 2013

Loma loppui kylpylään ja matka jatkuu kohti kiireitä

Taisinkin mainita että olin viime viikon lomalla töistä. Mukavasti sai asioita tehdyksi loman aikana ja se pieni to do lista tyhjeni aikalailla kokonaan. Opettelin myös pitkään nukkumisen sijaan jo uusia rytmejä, joiden takia nousinkin lomapäivinäkin jo puol8 joka aamu ylös. Ensi viikolla kun alkaa koulu niin herätys menee vieläkin aikaisemmaksi ja koitan sen siellä pitää myös työpäivinäkin vaikka niinä päivinä myöhäisemmällä herätykselläkin ehtisi.
Loma päättyi Tallinnaan ja kylpylään, kun hyppäsin anopin reissun siivelle. Lauantaina sinne ja rentoutumista sekä vanhan kaupungin tsekkailua ja sitten vielä sununtaina hotelli aamiaisen sekä altaiden kautta kohti Suomea ja himaa.

Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen.
Jos viime viikko oli suht rentoa loman ansiosta niin nyt liikutaankin sitten jo hiukan kiireisempää aikaa kohti, sillä koulu jutut pyörähtää käyntiin ensi viikolla. Onneksi himassa on isoimmat jutut jo tehty eli ei tarvitse hirveästi kiireellisten remontti juttujen kanssa stressata, mutta kiirehän tulee taas se on varmaa. Yhteen pitää kuitenkin ynnätä koulu, työ, treenaaminen sekä kotijutut.

Hämärää tilanne kuvaa Tallinnasta
Treenaamisetkin on mennyt vähän muiden juttujen ohella ja mukaan. Sekös hiukan ärsyttää koska haluaisi vähän enemmän pystyä panostamaan ja tekemään juttuja paljon säännöllisemmin, mutta koska treeneissäkin pitää noudatella pelien tekemää rytmiä niin välillä pitää jättää treeni tekemättä tai tehdä se ehkä haluttua kevyemmin, ettei kroppa ole ihan jumissa kun pelipäivä koittaa.
Ajatuksissa onkin jo ruvennut siintämään syksy ja kauden loppuminen jolloin voisi treenata juuri niin kuin haluaa riippumatta joukkueen aikatauluista.
Tälläinen ajatteluhan on kyllä tyhmää sillä kesä ja futis kausi on niin lyhyt että siitä pitää nauttia kyllä niin paljon kuin vain voi. Varsinkin kun tuota futista ei tule varmaankaan ihan kolmekymppiseksi asti pelattua. Pitäisi vaan koittaa elää ja nauttia täysin tästä hetkestä. Kliseinen carpe diem..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...