tiistai 13. elokuuta 2013

Pelkää palautumista

Hiukan on tiukalla ohjelmalla pelejä tällä hetkellä. 3peliä 8päivän sisällä meinaa..
Viime torstain pelissä palasin kokoonpanoon ja urakoin samantien 90minuttia ja samalla kaavalla meni myös eilinenkin peli. Torstain pelin jälkeen jalkoja joutui kyllä palauttelemaan huolella koska melkoiset tukot sinne pamahti, etenkin pohkeisiin jotka hiukan pelissä kramppailivat.
Jalat onneksi palautuivat eiliseen peliin, mutta sieltä poimin taas mukaan vähän uutta vaivaa. Jumeja tietysti, mutta sain myös jonkin pienen pakara tai ulkokiertäjän kipeäksi jo ennen peliä.
Lämpöjen ja pelin välissä nostin jalan penkin reunalle että venytän siinä pohjetta. Siinä sitten vasenta jalkaa painaessa venytykseen tuntui vähän ihmeelliseltä lonkan/pakaran tienoilla.

Tunne ei sitten kadonnut mihinkään mutta ei kyllä ihan hirveästi haitannut pelaamista joten pelasin sen kanssa koko pelin. Nytkään tuo ei mitenkään särje tai kipuile paitsi jos teen teen jalan lähennystä eli liikutan polvia yhteen tai vastaavaa.
Saa nyt nähdä olenko oikeasti saanut jotain hiukan ihan rikki tekemällä jotain aivan mitätöntä venytystä.?

Tänään on taas kompressiosukat kovassa käytössä sillä palautuminen eilisestä alkaa ja perjantaina pitäisi olla taas täydessä iskussa. Saa tosin nähdä onko itsellä asiaa siinä pelissä avauskokoonpanoon koska eilinen peli ei itseltä mitenkään timanttisesti mennyt. Taisi kapteenin nauha painaa liikaa kädessä...
Kopressiosukat ovat tuntuneet kyllä ihan hyviltä varsinkin tuon torstain pelin jälkeen kun piti krampanneita pohkeita palautella. En ole hirveästi noita kesällä käyttänyt vaan ovat olleet viileämpinä keleinä vaan käytössä, mutta nyt kyllä otan ainakin palautteleviin aina käyttöön. Pohkeet kun yleensä on vielä se paikka joka eniten ja pisimpään itsellä menee tukkoon.

Tämän viikon ohjelma näyttää siis alustavasti tältä:
Ma: peli 90min
Ti: palauttavat treenit
Ke: lepo
To: valmistavat treenit
Pe: peli
La: lenkki/lepo
Su: lenkki/lepo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...