perjantai 12. huhtikuuta 2013

Vapaa viikonloppu, pakosta

Sellainen tuli nyt eteen. Torstain treeneissä tuli outoa tunnetta oikeaan etureiteen/ lonkankoukistajaan ja kipu sitten tapansa mukaisesti vähän lisääntyi illalla treenien jälkeen. Tämän päivän treenit menikin sitten kenttää ympäri hölkkäillessä sekä jumppaa ja kuntopiiriä tehdessä, samalla kun muut treenasivat kunnolla. Juostahan tuolla pystyy mutta kovavenytys tai lonkan koukistus loppuun asti tuo kipua.
Kyllähän tuon tunteen kanssa voisi jopa treenata varsinkin kun kipu laantuu kun kroppa lämpenee, mutta eipä paljon turhempaa voisi olla kun että itsensä nyt rikkoisi pari viikkoa ennen kauden alkamista.
Siksi siis kevennetyt treenit tänään ja viikonloppu lepoa, vaikka sunnuntaille olisi merkitty treenipeli.

Maanantaina toivottavasti pääsisi treenaamaan ihan kunnolla muiden mukana.
Treeninä tein siis tänään tosi kevyen 1h 30min kestäneen treenin. Löysää hölkkäilyä johon aina kuntopiiriä hetki väliin jonka jälkeen taas hölkälle. Loppuun kiersin yhden vauhdikkaamman kenttä kierroksen ja vielä 5 rennon vauhdikasta vetoa käännöksellä.
Vedot olivat kenttä leveys suunnassa edes takaisin ja palautus oli aina yhden poikittaisen mitan kävely. Metreissä varmaan aika lähellä tälläistä kaavaa:
Veto 45m+45m, kävely 45m, veto 45m+45m...
Tätä toistettiin sen verran että molempia saatiin 5kertaa täyteen.

Nyt jalka taas vähän ilmoittelee itsestään niin kuin eilenkin, joten ei ole varmaankaan huono juttu pitää koko viikonloppua vapaana.
Viikonloppuna on kyllä muuten tekemistä koska muuttoon liittyvää pakkaamista pitää tehdä ja käydä myöskin hakemassa vähän remontti tarvikkeita koska sunnuntaina iltapäivällä napsahtaa kätöseen uuden kämpän avaimet. Ja niin, niitä koulu juttujakin pitää vissiinkin tehdä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...