torstai 4. huhtikuuta 2013

Kahvakuulaa ja treenii

Kahvakuulahan ei tavallaan ole nyt treeni koska ohjasin tunnin. Vai onko se koska tein kaikki jutut itsekkin. On, ei, on..
No kuitenkin, tänään tuli ensin työpäivän lopuksi ohjattua kahvakuula treeni josta suoraan sitten ajelin omiin futis treeneihin. Kahvakuulassa annettiin 45minuuttia kyytiä koko kropalle, mutta kyllä se pääpaino tossa ohjelmassa oli lipsahtanut reisiin ja selkään. Nyt kun vielä veteli futis treenit tuohon päälle niin kyllähän ihan kivasti jaloissa painaa.
Vähän kyllä jännitti mitä tuosta kahvakuulasta tulee koska en ole ennen ohjannut kahvakuulaa ja ohjelma oli ensimäinen jonka olin rakennellut. Ihan kivasti meni ja hommaa kyllä helpotti kun porukka oli jo ennestään hiukan tuttua.
Jotta tuntemukset tuleville päiville olisi saletissa, niin tein eilen myöskin hiukan jalkatreeniä.
Raakaa rinnallevetoa, reisipenkkiä, askelkyykkyjä sekä askelkyykky kävelyä 2x7.5kg käsipainoilla. Siihen päälle vähän hauiksia, ojentajia ja kulmasoutua.

Ei ole enää hauiskaan entisensä kun vähän tarkemmin sen anatomiaan sekä käden toimintaan on perehtynyt. Pitääpä tehdä tuosta ihan oma postaus, kunnon anatomia sekä treenivinkki pläjäys siitä. :)

Kesä Consset
Nyt vaan sitten tankkaillaan ruokaa ja juomaa niin jaksaa taas huomenna treenailla ja toivottavasti vähän terävemmillä jaloilla kuin mitä ne tänään joukkueentreeneissä olivat. Toivehan on tosin turha, mutta saahan sitä toivoo. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...