keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Run because you can

Treeneistä vapaa viikonloppu on takana, mutta vaikka treenejä ei ollut niin sai kyllä paljon asioita tehdä. Ja tahti vaan kiihtyy koska nyt soppaan on sekoitettu uuden kämpän remontoiminen kaiken muun lisäksi.
Viikonlopun tauko teki hyvää koska jalassa ei tunnu enää mitään, joten näyttäisi hyvältä ratkaisulta tuo varman päälle pelaaminen. Alkuviikosta on tullut juoksumetrejä ihan kivasti joukkueentreeneissä. Ensin maanantaina kilometrien lenkkiä ympäri jokusen kerran ja koska en sunnuntaina pelannut niin sain juosta pari kovempaakin kierrosta samalla kuin muut jatkoivat palauttavilla nopeuksilla.
Omat kilometrin lenkit meni tälläisiin aikoihin:
6min/km, 6min/km, 5min/km, 4.40min/km, 4.10min/km

Tiistaina tehtiin sitten juoksut treenien jälkeen ja vähän erityylisiä, nimittäin 6x50m 90% vauhdilla. Palautukset oli varmaankin 2min joka vedon välissä.
Mukavasti on saanut siis pistää jalkaa toisen eteen koska treeneissähän juostaan jo ilman erikseen tehtäviä juoksuja ihan mukava määrä.

Tänään on treeneistä vapaa päivä ja ainut liikunta onkin yhden ryhmän ohjaus eli jonkunlainen treeni tulee kuitenkin tehtyä. Ei mikään sykkeet kattoon juttu kuitenkaan vaan enemmänkin pitoja, venyttäviä liikkeitä sekä kuntopiiriä. Koska en ole taas hetkeen tehnyt tuon tyylistä treeniä niin senhän tietää että jalat on kipeät jokusen päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...