maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kiirettä, juoksukoulua, remonttia ja tusina muita juttuja

Ompas ollut kiirettä. Paikasta toiseen saa olla menossa päivät läpeensä ja kaiken tehdyn jälkeen jonoon jää vielä kasa tekemättömiä asioita. Valitettavasti on joutunut vähän sitten koulutehtävien tekoa vähentää. Tosin osittain siitä syystä että nyt päällä olevat tehtävät on vähän väkisin väännetyn tuntuisia ja ei niin inspiroivia.
Päivät on sen takia melko kiire koska nyt viikon ajan on ollut avaimet uuteen kotiin taskussa ja siellä saa painaa remonttihommia vielä parisen viikkoa. Kivoja juttuja kuten portaiden sekä kattojen maalaus ja tietysti portaat pitää ensin hioa ennen kun voi maalausta aloittaa.
Sunnuntaina polkaistiin juoksukoulukin käyntii ja toimin siis itse sen vetäjänä. Reilu kymmenisen osallistujaa joiden kanssa lähdettiin liikkeelle ihan perus jutuista kuten juoksun aloittamisesta, juoksu asennosta ja kaikesta sellaisesta. Loppuun vielä kevyt yhteis lenkki jossa vuorotellen kävelyä sekä juoksua js vähän myös tekniikan hakua. Ensi viikon sunnuntaina siitä sitten jatketaan.

Treenien rintamalla ollaan menty aika tiukasti joukkueen kalenterin mukaan eikä omatoimisia ole juurikaan kertynyt. Onneksi on kuitenkin päässyt tosi hyvällä prosentilla treeneissä käymään.
Tänään hiukan juoksenneltiin.
3 1km pätkää. Eka 6min/km, 5.40min/km, 5.10min/km.
Sitten siirryttiin portaisiin joissa tehtiin suht pitkä portaikko erinäissiä liikkeitä. Kinkkaukset, tasajalka, tasajalka yhden yli, tasajalka 2yli,  2askelt per porras, 1askel per porras, yhden yli ja lopuksi kahden yli.
Sen jälkeen siirryttiin vielä loivaan ylämäkeen tekemään spurtteja.
2x 70m, 2x 50m, 2x25m.
Siitä kentälle vähän vielä kuntopiiriä ja maalintekoa tekemään ja puolentoista tunnin treeni tehtynä. Ihan muakavsti oli terävyys jaloista poissa kun maaleja lopuksi piti tehdä.

Huomenna pitäisi mennä pienen tauon jälkeen taas ihan fyysisesti kouluun ihmettelemään mitä kaikkia tehtäviä sitä onkaan unohtanut tässä kiireessä. Kun joidenkin viikkojen päästä pääsen normaali arjen rytmiin niin lupaan kyllä nauttia siitä pitkään ja hartaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...