sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Huh kun haukotuttaa

Kiirettä pitelee. Vieläkin sama ruljanssi päällä eli päivät täyttyy töistä, koulusta, treeneistä ja remontoinnista sekä muuttamisesta.
Muuttaminen on nyt onneksi yhtä nopeaa siivous kertaa lukuunottamatta valmis, joten sen saa pois alta. Remonttikin edistyy ja olenkin jo päässyt siihen vaiheeseen että rupeaa kaiken tuhoamisen ja purkamisen jälkeen syntymään jo ihan valmista pintaa.
Katon maalaus, portaiden hionta ja maalaus, seien fiksaus sekä listoitus. Siinä ehkä ne suurimmat työt mitkä tuossa remontissa on, kaikkea pientä fiksaamista unohtamatta.
Näistä katot valmistuu lopullisesti tiistaina, portaat keskiviikkona ja seinienkin kimppuun on päästy maalien kanssa.
Ehkä se siitä, varsinkin nyt kun nuo kaksi mörköä eli katon ja portaiden maalaus rupeaa olemaan ohi.

Treeni politiikka on ollut aika tylsän yksipuolista. Joukkueen treenien tahkoaista. Toisaalata niihin on suht kivasti päässyt käymään joten treenimäärät on ollut ihan suht koht hyviä. Jos joku treeni jäisi väliin niin tässä kiireessä sen paikkaaminen omatoimisella on vähän hankalahkoa.
Toisaalta tässä vaiheessa tuo pelkkien joukkueen treenien vetäminen ei ole välttämättä huono juttu koska huomenna eli maanantaina alkaa kausi ja pelipaikka aloituskokoonpanosta olisi ansaittava. Tai tässä vaiheessa ei voi sanoe enää kuin että se pitää olla ansaittu.
Kilpailu pelipaikoista on tänä vuonna melkoisen kovaa. Joukkuen ei ole edellisiä vuosia heikompi tai vahvempi, mutta joukkueessa on leveyttä ja laatua entistä enemmän. 11 aloittavan pelaajan jälkeen jää penkille istumaan hyviä pelimiehiä ja jokusen joutuu jopa tiputtamaan kokoonpanosta kokonaan katsomoon. Oma tilanteeni on mielenkiintoinen sillä kahdesta laitapuolustajan pelipaikasta meitä on kisaamassa 3pelaajaa tosi tasaväkisesti, jonka jälkeen on vielä 4 muutakin pelaajaa näille kahdelle paikalle tarjolla.
Jonkinmoista ylitarjontaa siis. Huomenna sen sitten näkee minkälaiseen ratkaisuun valmentaja on valinnoissaan päätynyt.

Onneksi kaikki paikat on pysynyt ehjänä ja ainut joka on meinanut hajota on ollut pää. Treenit on siis voinut täysipainoisesta suorittaa ja pallo on totellut ihan mukavasti jalkaa vaikkakin tässä lajissa tulee välillä päiviä kun voi hurrata jo siitä että ylipäätään osuu jalkaterässä siihen palloon säären tai polven sijaan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...