maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kepeää niin kepeää

Olinpa taas tosi hyvin valmistautunut kun olin ottanut ainostaan futis kengät mukaan reissuun. Olen siis porukoiden paikkakunnalla ja entisellä sekä tulevassa kotikaupungissani. Niin en tosiaan sitten ollut ottanut lenkkareita ollenkaan mukaan joten tämän päivän treeni muuttui ulkoiluksi pallon kanssa. Noin tunnin taisin potkiskella ja ajaa uusia kenkiä sisään jonka jälkeen viluilin yhden puoliajan kentällä alkaneesta junioreiden pelistä.
Ei siis mitään treenin riemu juhlaa tänään. Nyt kun on nämä pyhät menty suht kevyellä treenaamisella niin pitäisi vähän ottaa itseä vielä niskasta kiinni ja kurittaa itseä sen verran että olisi kuukauden päästä tarvittavassa kunnossa.
Onneksi aikaa on kuukausi joten tässä ehtii vielä hyvällä suunnitelulla tarvittavat kuritukset tekemään vaikka muitakin kiireitä on ja tulee olemaan.

Yksi pyhien tehtävälistalla olleista asioista on melkein valmis, nimittäin kahvakuula ohjelman suunnittelu. Liikkeet on listattu ja nyt pitäisi vaan laittaa ne ennen torstain ohjausta oikeaan järjestykseen ja katsoa että ohjelmasta tulee sopivan pitkä.
Ihan mukava tuotakin ohjelmaa tehdä kun pitää käydä kahva liikkeitä läpi ja samalla saa siitä toimivan tuntuiset itselle paperille muistiin.

Tulevan viikon treenit on tiistain ja keskiviikon osalta melko hämärän peitossa koska töiden määrästä ei ole juurikaan muiti kuvaa. Jotain pitäisi tehdä ja mielellään molempina päivinä.
Torstaina on kuitenkin ensin kahvakuula ohjaus josta lähden suoraan kentälle joukkueen treeneihin. Perjantaina joukkueen treenit ja lauantaina harjoituspeli. Sunnuntain kohtalo riippuu siitä miltä jalat tuntuu. Palautteleva lenkki olisi varmasti asiaa mutta koska on alustavasti kai luvattu lumi ja ränta sadetta niin saapa nähdä.
Viikon muihin suunnitelmiin kuuluu esseen jatkaminen, muuttokuorman pakkasminen ja kärrääminen sekä tietysti työtkin pitää hoitaa. Suht tiiviillä tahdilla taas tämä poika ensi viikon juoksee kun kalenteria nyt syynäilee.
Myöskin viel pef seuranta tiedot lääkärille ja kuulen siitä ja rasitusastman tilasta vähän lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...