torstai 5. heinäkuuta 2012

Puujalkoja, puujalkoja, puujalkoja

Eilinen peli ei mennyt omalta osalta kovin nappiin. Oli nyt toinen peli tämän kauden peleistä joka meni enemmän tai vähemmän huonosti. Omassa pelaamisessa ei ole ollut mikään ihmeellinen juttu että taso hiukan heittelee. Se on ollut oikeastaan aika normaalitilanne. Tällä kaudella tuostakin on päästy ja suorittaminen on ollut melko tasaista, näitä kahta peliä lukuunottamatta.
Ei meidän peli ole muhun kuitenkaan kaatunut, mutta en ole pystynyt joukkuetta auttamaankaan niin paljon kuin olisi tarvinnut.

Puujalka. Kirjoittelin sen hoidosta täällä ja taas saa kyllä itse laittaa nuo hoito keinot käyttöön.
Noita kolhuja on tullut tämänvuoden puolella jo enemmän kuin tarpeeksi. Taitaa olla nyt neljäs kerta kun kolahtaa. Kerran oltiin muutama viikko sivussa ja käytiin lääkärillä ja muut kerrat ovat olleen näitä että käveleminen on ollut seuraavina päivinä kivuliasta tai mahdotonta. Eilenkin pelin pystyi ihan kivasti pelin pelaamaan, mutta sitten kun pohje `kylmenee` niin jalka kipeytyy.
Eilen ei tarvinnut kun olla vartti paikallaan niin pohje rupesi vetämään itseään heti jo jumiin. Pystyin kuitenkin pyöräilemään himaan kiristysside pohkeessa. Kiristysiteen revin yöllä pois jalasta koska kiristi ja ahdisti vähän turhankin paljon. Kylmää jalalle annettiin heti pelin jälkeen ja uudelleen vielä illalla.
Nyt käveleminen onnistuu jotenkin kivun kanssa, joten ihan kinkkaamalla ei onneksi tarvitse liikkua. Jos jalka tässä päivän aikana vähän vetreytyy niin menen illalla kävelylenkille. Lauantaina olisi jo seuraava peli edessä, joten ihan liikaa ei ole aikaa tuota jalkaa laittaa kuntoon. Tänään kävelyä, huomenna hölkkää ja lauantaina pelaamaan. Voi olla että peli tulee hiukan liian nopeasti, mutta toivotaan parasta.

Bensaa ei ollut tiistaina liikaa, kun tankkaamaan pääsin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...