tiistai 24. heinäkuuta 2012

Nuku pommiin se kannattaa..

... tais joku laulella joskus aikanaan euroviisuissa.
Kaikkihan tietää että tuo on ihan roskaa, mutta silti jokainen kokeilee sen toimivuutta joskus. Itselläni ei ole tapana nukkua pommiin eikä muutenkaan myöhästellä, koska inhoan kiirettä ja haluan olla paikalla mieluusti reilusti ennen, kuin juuri ja juuri ajallaan.
Tänään kuitenkin on ollut oikeastaan kaikki mua vastaan ja tämän vastarinnan aloitti aamulla puhelin joka oli sammunut yöllä, täydestä akusta huolimatta. Herätys ei soinut ja nousin sängystä puolituntia myöhässä eli n. 5min ennen kuin pitäisi olla ovesta ulkona, lähdössä töihin. Nice..
Vaatteet päälle, avaimet sekä pari banaania kainaloon ja autoon.
Pari sataa metriä ajettu ja bensavalo syttyy. Niimpä tietysti, pitäisi vielä ehtiä tankkaamaankin. Nopea tankkaus ja matka jatkuu. Puolen tunnin päästä olikin sitten jo melkein töissä perillä, mutta kuinkas ollakkaan eteen tuli asfaltti töitä ja jouduin hiukan kiertämään ja sitten vielä pysähtymään hetkeksi kun toinen kaista oli työn alla.
No ehdin kuin ehdinkin ajoissa töihin, mutta liikaa ei kyllä aikaa jäänyt.

Ruokaa en tietystikkään ehtinyt aamulla mukaan ottaa, joten jo matkalla suunnittelin että käyn ruokiksella porukoilla syömässä.
Ruokkiksella kävellen porukoille ja kas kummaa, ketään ei ole kotona, mulla ei ole avaimia mukana ja vara-avaimia ei näy missään. Ei muuta kuin takaisin töihin ja sieltä omista varastoista valmispuuroa hirveät määrät tulemaan. Lainasin sitten vielä mutsin eväistä vähän leipää ja hedelmää, mutta ei tämäkään mennyt täysin putkeen. Leipä oli kuulemma uutta, mutta silti hiukan homeessa. Hohhoijjaa..
Kun päivä lähtee menemään metsään niin sitten kyllä yleensä menee ihan kaikki metsään.

Tänään olisi joukkueen treenit joten saa nähdä mitä siellä kämmäilen. Toivottavasti en nyt päivän hengessä vaan satuta itseäni. Ei olisi kyllä mikään ihme kaikkien näiden pienien vastoinkäymisten jälkeen. Taidan pytää itselle parin metrin varoaluetta, koko treenin ajaksi.
No huomenna tulee olemaan hyvä päivä. Ainakin teoriassa... Toivottavasti... Ehkä..

4 kommenttia:

 1. Kuullostaa miun normipäivältä :D no, toivottavast onni kääntyy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin jo viikon jälkeen hermoraunio jos normipäivät olisi tollasia. ;)

   Poista
  2. Ilmankos oon välillä vähän stressaantunut! :D :D

   Poista
  3. Voin onneksi vain kuvitella.. :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...