perjantai 20. heinäkuuta 2012

Kesäinen perjantai

Kelit lämpeni taas hetkeksi ja huomasinkin keskiviikon lenkillä että `hetkinen, soittimen musiikit ei nyt kyllä täsmää ollenkaan keliin`.
Nyt asia tuli uudelleen mieleen kun töistä kotiin tullessa piti levyä vaihtaa kesäisempään. Tehosekoitin on loistavaa kesä musiikkia ja nyt sitten meni soittimenkin kappaleet vaihtoon, kun kerrankin asia oli mielessä kotiin tullessa.
Soittimessa lojuu sellainen reilu 2gb musiikkia joten ihan kaikki ei mennyt kerralla vaihtoon, mutta n. 40% kylläkin. Tykkään kuunnella kokonaisia albumeita, mieluummin kuin yksittäisiä kappaleita, joten musiikkia kertyy helposti melkoinen kasa soittimeen. Onneksi en tykkää hip hop tai r&b musiikista koska silloin hyvien kokonaisien albumien löytäminen olisi ongelma. Rock ja siitä raskaampien kanssa ei tuota ongelmaa.

Eilen tuli briteistä postia. Nimittäin uudet futiskengät, eli tuttavallisemmin nappikset. Nykyiset ovat venyneet niin pirusti että jalka pääsee jo hiukan liikkumaan niissä, joten ihan kautta loppuun niillä ei olisi pystynyt pelaamaan. Ostaessa kengät oli tooodella napakat ja hetken päästä loistavat, mutta nyt jo ylivenyneet.
Näissä nykyisissä on hiukan enemmän `tukea ja tikkausta` sivuissa eli ei pitäisi ihan samallalailla venyä. Kenkien mukana tuli väritöntä lankkia, kantopussi sekä lankin levitys riepu, muutenkin kenkälaatikko oli ihan hirveä hifistely viritys, joten ei enää ihmetytä miksi noi kengät on alkujaan niin pirusti maksanut.
Onneksi brittien jalkapalloon erikoistuneessa liikkeessä oli sopivasti paljon alennettuja tuotteita joiden seasta nuo itselleni poimin.
Palvelu jaksaa kyllä aina yllättää sillä kengät liikahtavat viikossa briteistä suomeen ja yleensä tuodaan ihan ovelle saakka. Tällä kertaa jouduin tosin hakemaan postista. Taisin lauantaina laittaa tilaukssen sisään ja torstaina kävin kengät postista hakemassa. Itella ei ehdi tuossa ajassa kuin hukata lähetettävät tuotteet. ;)
Kauppa on jalkapalloon erikoistunut mutta on tuolla kai jotain tekstiilejäkin, jos jotain kiinnostaa. Linkki

Nyt loppuviikosta en ole hirveästi salilla käynyt, vaikka töissä olenkin pyörinyt ja työtkin on hiukan hiljentynyt niin kuin kesällä on tapana tapahtua, mutta siltikkään en ole salille eksynyt. Syitähän on erilaisia, mutta on sitä silti jotain tälläkin viikolla treenailtu.
Tänään olisi joukkueen treenit vuorossa ja sitten viikonlopun ohjelmasta en tiedä. Siellä on kyllä lauantaina peli, mutta se voi jäädä väliin ohjelman/juhlimisen takia, mutta siitä en tiedä, koska sitä mahdollista juhlimista pidetään multa salassa.
Sunnuntaistakaan en osaa sanoa oikein mitään, koska nämä suunnitelmat voi tässä nyt suht nopeasti vaihdella.
Joku voi jo arvatakkin mitkä ne sellaiset juhlimiset/ohjemat on mitkä pidetään yhdeltä ihmiseltä salassa ja tehdään toivottavasti vain kerran elämässä. Viimeistään siinä vaiheessa varmaankin leikkaa jos lisään että ensikuun ensimäisenä viikonloppuna on suht isot juhlat tiedossa. ;)

Välillä muutakin välipalaa kuin jogurttia ja banaania.
250g rasvatonta rahkaa, puolukkaa ja pellavansiemen rouhetta.

2 kommenttia:

 1. Kiitos muistutuksesta, Tehosekoitin on kyllä hyvä. Taidankin laittaa sitä soittimeen heti. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuollainen vähän kevyempi musiikki uppoaa kyllä mukavasti kesällä.
   Kingston Wall (etenkin 2 levy) ja
   Kent (etenkin ne vanhemmat) kannattaa myöskin muistaa ;)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...