maanantai 23. heinäkuuta 2012

Yö vessan lattialla

Sen siitä saa kun isolla kaveriporukalla lähtee juhlimaan ja on itse vielä juhlien keskipiste.
Kaverit saivat hyvin yllätettyä, koska olin siinä uskossa että mahdollisia juhlia olisi suunnitellut, mun veli, mutta lauantain pelin jälkeen tuli selväksi että joukkuekaverithan sen olikin tehnyt. Pelin jälkeen kuulutettiin että tämä peli oli mun viimeinen, koska siirryn lähikylän aladivari joukkueeseen loppukaudeksi. :D
Sitten suihkussa ollessa tultiin huikkaamaan, että alahan tulla niin lähdetään. Siinä vaiheessa vasta tajusin että nää kaverithan on järkännyt jotain. Ei muuta kuin sinistä jotain 60 lukuista hiihtohaalaria päälle ja kävellen ydinkeskustaan saunomaan. Suht huvittuneita katseita ja pieniä sympatia nauruja sain osakseni, mutta kukapa ei saisi sinisessä hiihtohaalarissa ja kirkkaan punaisessa pipossa. :)
Ilta oli kyllä loistava, mutta aamuyö suht hirveä. No kerran elämässä näitä juhlia joten kaipa tuon kestää. Tyttöystäväkin oli mukavan sympaattinen vaikka joutuikin hakemaan mut aamuyöstä ja sitten vielä katsomaan yhden `darraääliön` perään, mutta oli henkisesti kuulemma valmistautunut, koska tiesi etten kovin virkeänä takaisin tule. Juhliminen pysyy itsellä tosi hyvin käsissä, mutta nyt karkaamista ei voinut valitettavasti välttää.

Lauantain aamupalaa. Rypäleet ja kiivi eroteltu tyttöystävän allergian vuoksi.
No se siitä. Siirrytään viime viikon treeneihin.
Vähän erilainen viikko koska yhdet harjoitukset peruttiin sateesta pehmenneen kentän säästämiseksi ja sen takia kävin kaksi kertaa lenkillä. `Normaalina viikkona` yksi lenkki on hyvä, mutta kahta harvoin tulee juostua.
Salitreenejä tein ainoastaan maanataina ja tiistaina. Tiistain treeni oli normaalia laajempi eli kävin yläkropan kaksi kertaa läpi (ma ja ti) ja keskivartalon kerran (ti).
Loppuviikkoon joukkueen treenejä, sitten lauantaina peli ja sunnuntai lepoa sekä toipumista.

Herkkua: kiivi, tumma rypelä, mansikka, ananas, banaani. 

Listattuna näyttää tältä:

Ma: Sali yläkroppa
rintalihakset 9.5, hauis 9.5, olkapäät 9.5, ojentaja 9.5, ylätalja 10+10
Ti: Sali ylä- ja keskikroppa, Lenkki
vatsat, alavatsat, saksaus, kierrot 50x, soutu, pilates, polkupyörä, vinopenkki 2x10, käsipainonousut 10x
rintalihakset 1x40 5.0, hauis 1x50 5.0, olkapäät 5.0, ojentaja 8.0, ylätalja 10+20
Lenkki:
T: 16.07 min
D: n. 3.5 km
keskisyke: 157
Ke: Lenkki
T: 44.12 min
keskisyke: 136
keskinopeus n.10km/h , 6.0min/km
To: Joukkueen treenit
Pe: Joukkueen treenit
La: Peli
Täydet 90min
Su: lepo

Tiistain salitreenissä en jaksanut kaivaa hauiksille ja rintalihaksille noita 9.5kg painoja vaan tein reilusti pidemmät sarjat viidellä kilolla. Ihan hyvin tuli noillakin tuntoa, kun vaan keskittyi että tekee puhtaasti ja pitkillä eksentrisillä osuuksilla. Tietysti edellisen päivän nostelut olivat myös siellä taustalla. Olen myöskin lisännyt yhden vatsaliikkeen repertuaariin, mutta sitä pitää vähän kehitellä, koska nyt se käy vielä hiukan etureisiin. Homma menee kuitenkin pääpiirteissään näin:
Vinopenkillä jalat ylhäällä ja pää alhaalla. Käsipaino (mulle 8.0 kuula) käsiin ja ojennetaan eteenpäin/ylös ja sitten vain noustaan sieltä vatsalihaksilla ylös. Painoedellä niin pitkälle että voi istua siinä `alamäessä`. Sitten hitaasti alas.
Lenkeistä ei ole hirveän tarkkaa dataa koska mittarissa oli molemmilla kerroilla akkulopuillaan. Olin kyllä lataavinaan sen tuon tiistain lenkin jälkeen, mutta pitäisi oikeasti ladata eikä vain olla lataavinaan.
Tiistain lenkki oli kaikessa lyhyydessään ihan hirveää tuskaa. Vasempaan pohkeeseen sattui, vatsassa hölsyi ja rintaan pisti. Ei ollut todellakaan kroppa tai mieli valmiina juoksuun saati sitten tuollaiseen vähän kovempi vauhtiseen menoon.
Keskiviikkona ajattelin sitten käydä korjaamassa tuon lenkin jättämät huonot fiilikset ja lähdin juoksentelemaan tuolla tasaisella pk/pk- vauhdilla joka osuu mulla aika tarkasti tuohon 6min/km vauhtiin. Lenkki menikin jo paremmissa fiiliksissä ja en jaksanut stressata minkään vauhdin, sykkeen tai reitin perään, vaan lähdin vain juoksentelemaan ja katsoin millainen lenkki siitä tulee. Vajaa 45min siihen meni vaikka en mihinkään aikaan edes tähdännyt.
Torstain ja perjantain pallotreenit meni suht huonosti tai ainakin itsellä oli sellainen tunne että mikään ei suju ja perjantai iltana olinkin vähän masentunut, kun tuntui että ei osaa yhtään mitään.
Se tunne onneksi katosi siinä illan mittaan ja lauantain peli menikin jo taas sitten hyvin. Viimeinen 15minuuttia ei ollut kovin `herkkua` koska uudet kengät kipeyttivät hiukan toista isovarvasta, mutta onneksi oltiin jo lyöty peli poikki siinävaiheessa, joten ei tarvinnut painaa ihan kieli vyön alla.

Uudet kengät on osoittautuneet hyviksi.
Pelissä oli myöskin hauska tapahtuma, kun vastustajan pelaaja joka mua `vastaan` pelasi totesi jo ekalla puoliajalla omalle valmentajalleen että `en mä jaksa kokoajan juosta tonne omaan päätyyn` viitaten siihen että joutui seuraamaan mun nousuja omaan päätyyn. No mitenkäs minä sitten siihen reagoin, no tietysti niin että nousin aina ylös kun oli vähänkin mahdollisuus.
Vähän tuollaista ei mun tarvitse seurata tota mun pelaajaa kun se joutuu seuraamaan mua asennetta. Kummasti oma puolustaminenkin oli tätä kaveria vastaan helpompaa kun pakotti sen juoksemaan itsensä loppuun ensin puolustus suuntaan.
Ei sitä oikeasti ihan huonossa kunnossa olla, vaikka ensi keväänä haluan olla taas tätäkin paremmassa.
Tulipas tekstiä, toivottavasti jaksoit lukea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...