keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Pelipäivä

Se olisi tänään taas yhden arkipelin vuoro. Ilma on näköjään tosi lämmin ja työtkin pitäisi suorittaa nyt aamulla, joten tankkaus pitää hoitaa viimeisen päälle vaikka töissä oonkin. Mulla kun sattuu välillä toi juominen unohtumaan töissä. Töissä tulee kuitenkin hiukan aina hikoiltua, etenkin näin kesällä, joten pitäisi kyllä muistaa aina juoda, sillä sen juomattomuuden kyllä illalla aina sitten huomaa. Tänään en kuitenkaan unohda, vaan hain kaupasta ihan perus vicchyäkin tähän tarpeeseen.
Eilen oli joukkueen treenit taas 8päivän tauon jälkeen. Lämmintä riitti silloinkin ja hien määrä oli melkoinen. Pallo totteli suht hyvin ja tänään kun alkuverryttelyssä vähän vielä neppailee niin eiköhän se pysy jalassa samallalailla kuin normaalistikkin.
Eilen sai oikea jalka kyytiä pitkien syöttöjen ja keskityksien muodossa ja kun keskittäis rumba sitten loppui niin tuntui että oikea jalka räjähtäisi ihan justiinsa. Ei sellaista lihakireyttä vaan jotain muuta hämärää, ehkä hermoista tai jostain. Potkiminen on sen verran `räjähtävää` hommaa että jalka joutuu kyllä aika koville jos ei siihen ole tottunut, varsinkin jos sitä potkii parikymmentä minuuttia tuollaista isompaa potkua.
Jalkat toimivat kuitenkin muuten ihan mukavasti ja tuntui että täysivauhtisissa spurteissakin oli vauhtia.

Tänään ei saa tehtyä mitään valmistavaa treeniä koska aikataulu on sen verran tiukka, mutta tankkaus ja pieni venyttely varmasti kyllä riittää, koska jalat on sen verran hyvin auki jo valmiiksi. Lisäksi voi tehdä vähän pidemmät alkulämmöt jos siltä tuntuu, mutta jään varmaankin mahdollisimman pitkäksi aikaa koppiin, ettei tarvitse tuolla helteessä olla kuin sen aikaa mitä on pakko.
Olen muutenkin lyhyiden ja terävien alkulämpöjen ystävä enemmän kuin pitkien junnaavien. Väillä tosin voi käydä niin että lämmöt jää hiukan liian keveiksi, jolloin niitä keuhkoja avataan vasta ekoissa suorituksissa, pelin aikana, mikä ei ole ihannetilanne. Lihakset on kuitenkin aina lämpimät, koska mitään tyhmää loukkaantumista en todellakaan halua.

Tämän päivän peli oli henkisesti varmasti melko raskas, sillä vaikka tankkaus olisi kunnossa niin silti kuumakeli koittaa vetää kroppaa löysäksi. Pitää olla siis skarppina ja pakottaa sitä kroppaa vain liikkeelle. Hien määrä tulee kyllä olemaan taas jotain aivan järkyttävää.
Saa nähdä minkälaisessa vireessä vastustaja on kun joutuvat vielä bussissakin istumaan parisen tuntia. Nää arkipelit on kyllä niin paljon parempia silloin kun ne on tälleen kotiotteluita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...