keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Ei sua oikeesti väsytä

Eilen oli pieniä käynnistys ongelmia. Koko päivän olo oli väsynyt ja etenkin töiden loputtua klo 20.00 oli olo sellainen, että treenistä litsaaminen oli lähellä. Vatsa tai käsitreenin olisin varmaan jopa skipannut, mutta koska jalkatreeni pitää tehdä juuri tiistaina, niin ei jäänyt vaihtoehtoja. Salille siis..
Alkulämpöä pyöräillessäni fiilis oli vielä väsynyt ja "löysä". Onneksi oli sentään soitin mukana, että sai laadukkaampaa treenimusiikkia, kuin mitä radiolla on tarjota. Oikeanlainen musiikki auttaa aina kummasti.
Lyhyen pyöräilyn jälkeen painotanko hartiolla ja askelkyykkyjen pariin. Eteen, takaviistoon, etuviistoon ja luistelukyykkyt. Kas kummaa, kyykkyjen jälkeen olo ei olekkaan enää yhtään niin löysä ja väsynyt. Nopeat venytykset reisiin, pohkeisiin, pakaroihin ja ei muuta kuin reisipenkin/prässin kimppuun. 3sarjaa resipenkkiä/prässiä ja 3sarjaa kykkyjä.
Treeni meni ihan mukavasti läpi ja mieli oli paljon virkeämpi kuin ennen treeniä. 45min siis uhrasin aikaa salilla oloon ja sain vastapalveluksena uutta energiaa loppuillaksi.
Fraasi kuluta energiaa saat energiaa piti jälleen paikkansa.

Illan aikataulutus meni muutenkin ihan nappiin. Ajelin sen normaalin puoli tuntia duunista kotiin ja ehdin juuri hyvin tehdä iltapalat valmiiksi ja siirtyä tv:n ääreen, katsomaan Mestareiden liigaa.

En oikein tiedä missä vaiheessa pitäisi ladata noi viimeiset 8kg noihin kyykkyihin. Pitänee varmaan tutkia kalenteria vähän tarkemmin ja pitkäjänteisesti. Lisäksi nyt mennyt 2viikkoa ilman rinnallevetoa, mutta ajattelin ruveta tekemään työntöä, ensiviikosta lähtien rinnallevetojen sijasta. Muutos ei ole suuri, koska teen työnnöt niin, että siinä on oikeastaan ensin puhdas rinnalleveto ja sitten vain lopputyöntö. En siis pysäytä painoja lantion kohdalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...