sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Puujalka

Olihan jo aikakin tulla näitä jalkapalloilijan vaivoja. Lauantaina oli sentään jo 8:sas treenipeli ja aikaisemmissa ei ollut tullut oikeastaan mitään. No nyt vähän napsahti.
Vauhdilla ottamaan palloa vastustajalta joka pyörähtää jotenkin ihmeellisesti, tuloksena yhteen törmäys. Vastustajan polvi vs mun reiden ulkosivu.
No senhän tietää kumpi tuosta vie voiton. Vastustaja jatkoi juoksua, multa meinas lähteä jalka kokonaan alta. "Täytyy vaan liikkua, muuten jalka vetää itsensä lukkoon", oli ekat ajatukset, törkeen kivun saattelemana.
Tais olla peliä pelattu joku 20min joten siinä piti sitten vielä n. 35-40min koittaa sen kanssa mennä. Ei ollut kyllä mitään herkkua, koska osui sen verran makeasti. Ylimääräistä juoksemista ei juurikaan vitsinyt tehdä, vaan koitin vaan täytellä sitä omaa tonttia kentällä.

Eipä siinä voinut sitten muuta kuin vetäistä normaalit kompressiot, kylmät ja kohot. Suihkun kautta bussiin istumaan ja pysähdyksellä 10min ajon jälkeen ei meinannut päästä enää penkiltä ylös, saati sitten 2tunnin ajon jälkeen. Vähän siis iski jalka itsensä lukkoon. Jalan liikuttelu, kuten kävely tuotti sen verran kipua ja etenkin särkyä, että piti vedellä ihan kunnon lasti särkylääkkeitäkin.
Koitan ottaa pillereitä mahd vähän/harvoin. Jos siis on pientä päänsärkyä koitan ensin saada sen pois jotenkin muuten ennen kuin turvaudun pilleriin. Pilleri kun poistaa vaan kivun, ei vaivaa. Välillä on kyllä sitten pakko ottaa, kuten juuri eilen.
Eipä tuo jalka tunnu vielä tänäänkään hirveästi paremmalta. Kävely näyttää jo kävelyltä, eikä jalan perässä laahaamiselta, mutta ei sitä kyllä vieläkään yhtään nostella tai jännitellä. Kevyen lihaskasvun olen myös saanut tuohon reiteen, turvotuksen muodossa.

Tänään piti mennä hiihtelemään heti aamupäivästä ennen kuin lumimyrsky ehtii kulmille. No se nyt ikävästi jää väliin. Saa nähdä koska jotain juoksemista tai jalkatreeniä voi taas tehdä. Jos torstaina pystyisi jotain jo juoksemaan niin olisin melko tyytyväinen. Alkuviikko menee siis salilla vatsojen ja yläkropan parissa.

Tänään voi siis hyvällä syyllä paneutua tv:n tarjontaan ja eilen levykaupasta haettuun cd pinoon.
http://www.youtube.com/watch?v=YkTMxRhQN5k
Sisältää raskasta, mutta tunnelmallista musiikkia.
En normaalisti tykkää tästä Anetesta, mutta tässä kappaleessa menee ihan mukavasti. Omassa orkesterissaan en tykkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...