torstai 16. helmikuuta 2012

130minuutin aerobinen treeni

Tänään mahtu päivään monenlaista treeniä. Päivällä salilla vähän painojen kanssa käsiä ja nyt illasta ensin joukkueen treenit ja sieltä juosten kotiin.
Lisäksi meidän fyssari vähän tutki mun lantiota/selkää ja sain pari liikettä niiden hoitamiseen. Selässä ei ole pientä jäykkyyttä lukuunottamatta mitään ihmeellistä. Si-nivelessä on pientä häikkää, mikä aiheuttaa välillä pienen vihlaisun. Siihen liikkeet, mutta pitää ehkä silti käydä tulevaisuudessa kiropraktikolla näyttämässä. Osittain ihan mielenkiinnosta kiropraktikon hommia kohtaan.

Illan treenistä tuli siis vähän normaalia pidempi. Meillä on tällä hetkellä vain yksi auto käytössä, joten sen takia joudun välillä torstaisin juoksemaan treeneistä kotiin. 5km taittuu maitohapon täyttämillä jaloilla n.40minuuttiin. Uskomatonta miten 5km voi olla oikeastaan koko ajan kevyttä tai ei niin kevyttä ylämäkeä.
Joukkueen treenit kestää sen 90min + 40min juoksua = 130min yhtäjaksoisesti. Ei paha. :)

Onnistuin pelästyttämään kaksi rouvaa juostessani. Rouvat kävelivät vierekkäin ja oikeastaan koko kävelytie oli tukossa. Ajattelin että musta kuuluu sen verran ääntä, että tajuavat väistää. No repun kolinasta huolimatta eivät kuulleet ja eivät hämärässä nähneetkään että joku takaa tulee. Siinä pari metriä rouvien takana tajusin, että eivät tosiaan kuule ja siinä vaiheessa en saanut enää mitään varoitustakaan suustani ulos. Loikkasin sitten vaan toisen rouvan vierestä, ketterästi ohi. Rouva sitten säikähti ja huudahti "hui kauheaa" ja toinen rouva sitten pelästyi minua ja toisen pelästymistä niin paljon, että säesti korvia riipivällä kirkaisulla. En jaksanut jäädä selvittelemään ja jutustelemaan, joten jatkoin vaan hölkkäilyä. Jotain jupinaa sieltä kuului ja lopuksi taisivat ruveta nauramaan omille reaktiolleen.

Boostia väli- ja iltapaloihin
Purnukoista vähän boostia jogurttiin. Banaania, auringonkukansiemeniä, pellavansiemenrouhetta, kurpitsansiemeniä, mantelirouhetta, rusinoita ja mysliä. Mukavasti tulee boostia ja sitä mediaseksikästä proteiinia. Ja halpaa on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...