keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Mut nielee maa jos en juokse

Taas on yksi huonosti nukuttu yö takana. En ole mikään yhdessä asennossa nukkuja vaan vaihtelen asentoa ja kylkeä. Nyt reisi vaan herättää joka kerta kun sen teen. Polvea rupeaa särkemään ihan pirusti aina kun jalkaa liikuttaa. Buranaa naamaan ja oikeastaan mikään ei muutu.
Tänään salilla jalkaa jumpatessa huomasin että jalan liikuttelu rupeaa olemaan jo ihan kohtalaista. Jalan täysi ojennus tuntuu vähän, mutta esimerkiksi polven voi jo koukistaa niin paljon kuin saa koukistettua. Venyttäminen on vielä kivuliasta eli jos siitä pisteestä, johon jalan saa jalan omilla voimilla nostettua, rupeaa kädellä venytystä vetelemään ei tunnu kovin hyvältä. Edistystä on silti tapahtunut. Muutenkin kipua tulee paljon helpommin polveen, missä ei mitään pitäisi olla, kuin itse reiteen.

Otin vähän selvää omista vakuutus asioistani ja sieltä tuli hyvää informaatiota. Jos kuvia ja muita kalliita juttuja pitäisi ottaa niin kaikki menee vakuutukseen. Joku 100e taisi olla omavastuu, eli jos lasku on alle sen niin omaan piikkiin. Mun tapauksessa seura voi ehkä  jopa omavastuun maksaa, jos niin halvalla pääsen. Jos menee yli ton omavastuun niin sitten koko kulukasa vakuutukseen. Eli mielummin kannattaa ottaa siis kuvat ja kaikki jos vaan yhtään lääkäri on sitä mieltä.
Varasinkin sitten samantien ajan itselleni perjantaille. Siellä mua odottaa liikuntalääketieteen erikoislääkäri, urheilulääketieteen ylilääkäri. Suht hyvissä käsissä taidan siis olla.

Ajattelin että teen tuosta perjantaista oman kirjoituksen. Höystän kuvilla niin jokainen voi matkustaa ajatuksissaan mukana.

Tuo otsikko ei ole nyt tekstiä kovin paljoa kuvaava, joten sidotaas se vielä tähän kirjoitukseen kiinni.
http://www.youtube.com/watch?v=guGOETyEUgc
Kuuntelen erittäin vähän räppiä, mutta tää levy meni hankintaan. Viuluilla ja muilla akustisilla soittimilla vedetyt taustat vaikuttivat paljon. Normi räppi biisien taustat kun ovat melko hirveitä. Ja kyllä tuosta levystä ihan hauskoja vetojakin löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...