tiistai 14. helmikuuta 2012

Viikko uus eli 6

Kone ja harjoituspäiväkirja ei ole ennen tätä aamua oikein kohdanneet, joten viime viikon treenailut tulee nähtäville, vasta näin tiistaina.
Viime viikko oli ihan ok. Yhdet joukkueen treenit jäivät pakkasen takia väliin ja perjantaina ei tullut tehtyä salilla mitään, koska oli etätyöpäivä töistä ja samalla salista.
Näin siis mentiin:

Ma: Sali
rintalihakset x2 9.5, hauis x2 9.5, olkapäät x2 5.0, ylätalja 10+10, 2käd. ojentaja 8.0kuula + 10 1käd.
Joukkueen treenit
Ti: Sali
askelkyykyt, reisipenkki 3x15, kyykky 3x10, pohkeet, hypyt
Ke: Sali
hauis 2x30 5.0, olkapäät x2 5.0, ojentaja x2 8kuula
20min keski- ja alavartalo + tasapaino treeni
To: Yoga abs 25min
Pe: Intervallitreeni
La: Harjoituspeli
pelasin n. 60min
Su: Hiihto
1h 15min vapaalla

Torstailta jäi tosiaan joukkueen treenit väliin, joten tein kotona kuntopiiriä. Piti tehdä ihan normaalilla tyylillä, mutta kokeilinkin Yoga abs ohjelmaa. Joku Bob Harper siellä koitti motivoida. Ihan hyvä vatsa treeni oli kyllä kyseessä. Suht pitkiä, monen liikkeet yhdistelmiä, joissa sai vatsoilla tehdä kovasti ja ennen kaikkea pitkästi töitä. Tein ohjelman 2 kertaa jättäen jälkimmäisellä ainoastaan lopussa olleet lankut väliin.
Keskiviikkona tuli myös tehtyä saman kaverin keski ja alavartalo kunto+tasapaino treeni. Tää oli tää keskiviikkoinen harjoituskaverina oleminen. Ihan hauska setti oli kyllä.
Perjantaina tehtiin tosiaan tuo intervallitreeni ja lauantaina oli peli. Pelailin 60min, enemmänkin olisi jaksanut, mutta oli toisaalta ihan sopiva määrä, lauantai-iltaan.
Sunnuntaina hiihdeltiin. Ei mittareita tai kelloja, pelkästään sukset mukaan ja hiihtämään. Hiihto oli helpompaa, kun viimeksi, koska oli suhtellisen tasainen latu. Pystyy tälläkin tekniikalla mennä niin, että syke ei ole taivaassa. N. 1h 15min lenkki siitä kertyi.
Viikko oli suht onnistunut, ei täydellinen siltikään. Reidet kiittelivät viikosta sunnuntaina ja maanantaina, olemalla suht hyvin jumissa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...