torstai 27. kesäkuuta 2013

Eihän se kaunista välttämättä ollut, mutta voitto kuin voitto

Otsikko kertoo ehkäpä kaiken eilisestä ottelusta. Pieni vähän huonokuntoinen kenttä ja vastassa joukkue joka hyötyy ahtaasta kentästä paljon enemmän kuin meidän joukkue. Päälle 30astetta pilvettömältä taivaalta porottavaa lämpöä.
Pallo verkkoon ja oma maali puhtaana joten pelin jälkeen voi hymyillä vaikka esitys ei mitään kaunista jalkapalloa ollutkaan.
Hommahan olisi ollut tietysti helpompi jos sen pallon olisi laittanut maaliin toisen kerran kun vielä aivan avopaikat siihen oli. Nyt tuli pelin lopussa sitten vähän ekstra hikeä kun vastustaja koittaa vimmatusti hakea tasoitusta. Ei kyllä saaneet onneksi oikeastaan yhtään todellista maalipaikkaa joten hyvä sinänsä.
Pelissä oli myös kelin ja kentän lisäksi hiukan muitakin omituisuuksia, nimittäin kapteenin nauha iskettiin omaan käsivarteen. Pari kokeneempaa pelaajaa oli sivussa joten nauhalle piti hakea uusi kantaja tähän peliin ja vähän yllättäin se osui omaan käteen. Joukkueessa oli kuitenkin mukana hyviä pelaajia jotka ovat ihan veikkausliigaakin pelanneet. No mikäs siinä, iloinen yllätyshän tuo oli.

Tankkaaminen peliin piti tehdä sunteellisen huolella. Onneksi töissä oli tosi kevyt päivä joten pystyi keskittymään siihen ja energioiden säästelemiseen. Töiden jälkeen lukittaduin hetkeksi juomien ja syömisten kanssa sisään, enkä mennyt edes ulos varjoon, koska sisällä oli kuitenkin 25 eikä 30 astetta.
Vettä, viccyä, magnesiumia ja ihan normaalia ruokaa. Kaikkia suht reilusti ja tasaisin väliajoin.
Pelin jälkeen oli kyllä joka tapauksessa aivan kuiva olo. Autossa vetäisin puoli litraa jaffaa ja viccyä sekä proteiini kreatiinit ja kotona sitten reilusti leipää, rahkaa ja hedelmiä sekä tottakai vettä. Juuri ennen nukkumaan menoa vielä vähän kevyempää magnesiumia varmuudeksi.
Hiukan oli jopa päänsärkyä ilmassa mutta jäi kuitenkin tulematta kun sen verran ahkeraan vetelin vettä. Usein kuin päänsäryn syynä voi olla pieni kehon kuivuus, ainakin itsellä.

Pohkeet saivat myös vähän relaxant voidetta joka ainakin itsellä on tuntunut hyvältä tuotteelta kovan rasituksen ja jumitusten hoitoon. Yleensä vielä hieron sen kevyesti pohkeisiin tai reisiin joten saavat pienen käsittelyn samalla.
Tänään palauttelu jatkuu sillä että syön ihan normaalisti, juon etenkin töistä päästyä mahdollisimman paljon sekä teen jonkun palauttelevan harjoitteen. Se mitä teen on vielä hämärän peitossa koska ulkona pitäisi sataa ja salamoida, mutta pumppaava kuntopiiri jos ei muuta. Toisaalta olisikohan sateessa kiva juosta, näiden helteiden jälkeen??
Hieronta tälle päivälle olisi hieno, mutta pitää valitettavasti tyytyä toisten hieromiseen ja omien jalkojen rullailuun pilatesrullalla.
Kuten huomata saattaa omissa valmistautumisissa ja palautteluissa ei käytetä mitään poppakonsteja vaan suht perus keinoilla edetää ja miksi ei kun itsellä tuntuu toimivan.

2 kommenttia:

 1. Tuomari varmasti antoi molemmilla jaksoilla ylimääräisen juomatauon? Tuossa tuntuu tosin olevan vaihtelua, jotkut tuomarit antavat jo reilun +20C kelissä ylimääräisen tauon ja joskus omituiseen aikaan kuten jo kymmenen minuuttia tauon jälkeen. Tämän hetken helteillä juomatauko pitäisi mun mielestä olla selvä asia jokaisessa matsissa.

  Hieno voitto, tsekkailinkin illalla teksti-tv:ltä. Mulla on tapana katsoa joka ilta sivulta 233 Kakkosen päivän pelit, moni matsi on kiinnostava kun meidänkin lohko on tällä kaudella uskomattoman tasainen. Ekan ja seitsemännen välillä on neljä pistettä! Tuo varmasti pelaajillekin valtavasti lisälatausta kun ei ole perinteistä keskikastia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa ei ollut taukoja. Jotain puhetta niistä oli ennen peliä mutta pelissä niitä ei kyllä näkynyt. Ihme sillä yleensä kyllä näillä keleille ne molempien puoliskojen keskeltä löytyvät.

   Pelit on kyllä jännittäviä seurata ja pelata koska ainakin meidän lohkossa kuka vaan voi voittaa kenet vain.

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...