torstai 13. kesäkuuta 2013

Palautumisesta valmistautumiseen

Viime sunnuntain pelissä kertyi hiukan normaalia enemmän metrejä, mutta jalat tuntuivat yllättävän hyviltä pelin jälkeen ja seuraavanakin päivänä kun pientä palauttelevaa pallon potkimista tein. No siitä seuraava päivä ja jalat olivatkin aivan jotain muuta kuin hyvän tuntuiset. Kaiken tukkoisuuden päälle sitten vielä yleinen energioiden alhaalla olo.
Tynkä työpäivä mahdollisti sen että ehdin kiireellä joukkueen treeneihin. Kuitenkin tälläinen paikasta toiseen juokseminen jotenkin uuvuttaa vaikka töissä ei juurikaan raskasta ollut. Tietysti syöminenkään ei ole optimia kun suoraan töistä lähdet treenaamaan etkä ehdi oikein mitään siinä haukata.
Energiat vähissä ja jalat tukossa. Voin kertoa että ei ihan herkuimmat treenit.
Illalla, vaikka päivä oli normaalia jopa kevyempi, oli energiat aivan loppuun imetyt. Pienen huilin ja syömisen jälkeen kuitenkin vielä jaksoin vähän asioita illalla tehdä pelkän sohva löhöilyn sijaan.

Nyt kun jalat sitten jo vähän ovat palautuneet niin edessä onkin jo peliin valmistavat treenit. Tämä siksi että peli on viikonlopun sijaan perjantaina. Ihan mukava sen takia että saa sitten viikonlopun "vapaaksi". Seuraava peli olisi sitten ensi viikon keskiviikkona jonka jälkeen alkaa pieni juhannus breikki.
Juhannus breikin jälkeen ehtiikin palata hetkeksi sarjapelien mailmaan ennen kuin tulee lähtö lomille eli Rivieralle. Ei siitä kuitenkaan vielä enempää. ;)

Treenien ulkopuolella on tapahtunut sellaisia asioita että olen nukkunut jo kaksi yötä uudessa kämpässä. Nyt loppui siis muiden nurkissa notkuminen. Remppa on vielä kesken, mutta siinä vaiheessa että arkea himassa jo pystyy pyörittämään. Voin kertoa että tuntuu hyvältä!!
Keittiön pöytä on kuitenkin täynnä työkaluja, eteisessä on tikkaat ja viimeistely naulain kompressoreineen joten ei kyllä pääse vielä remonttityöt unohtumaan.
Jos viikonloppuna saisi vessan kuntoon tai ainakin lähes. Riippuu tietysti miten kaupoista löytyy tarvittavat objektit..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...