tiistai 2. heinäkuuta 2013

Loma lähestyy..

Viikko alkoi eilen palauttelevalla treenillä sillä sunnuntaina ohjelmassa oli peli. Ei ihan pahimpia happoja ja jumeja jalkoihin pelissä onneksi tullut sillä peli ratkesi meidän hyväksi jo toisen puoliskon alussa jonka jälkeen pystyi vähän jalkoja säästelemäänkin.
Tänään treenit jatkuu jo sitten ihan kunnon treeneillä, koska keskiviikko on treeneistä vapaa ja torstaina onkin sitten taas peli.

Torstain pelin jälkeen koittaa pieni tauko peleistä ja joukkueella onkin pieni treeniloma, mutta kun tältä lyhyeltä lomalta pitäisi palata takaisin treenaamaan niin lähdenkin itse sitten siinä vaiheessa omalle kesälomareissulleni. Eli kun joukkueen treeniloma alkaa niin itse jatkan treenaamista ja aloitan lomani vasta kun lähden ulkomaille ja muut palaavat treenaamaan.
Ulkomaille siis lähdetään ja siellä ollaan reilut pari viikkoa. Ranska - Italia - Sveitsi kohteena ja hiukan reili tyyliin matkataan. Tästä kuitenkin enemmän sitten juuri reissun kynnyksellä. Sen verran kuitenkin paljastan suunnitelmia että voi olla että ensimäiset videopostaukset voivat tulla ulkomailta.

Lauantaina poikettiin Turun suunnilla. Matkalle osui hämmentävä paikka, Kasvihuoneilmiö
Nyt kuitenkin vetäistään nämä pari tapahtumaa läpi ohjelman mukaisesti ja sitten treenaillaan omia juttuja hiukan sekä aloitetaan kesäopintojen kirjoittelu, jotta ei tarvitse reissussa sitten miettiä että kuinka paljon tekemistä on vielä ennen koulun alkua. Se kun alkaa jo suht nopeasti reissun jälkeen.

Siellä oli myös kahvia ja Flamingoja..
Nyt suuntaan töihin josta jatkankin sitten aikalailla suoraan treeneihin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...