keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Ajatuksia lenkkipoluilta, nyt myös Instagrammissa

Kuitenkin edelleen täyslihaisena ja punaisesta maidosta leivottuna.! ;)
Pitkään on ollut mielessä kaikkia pieniä juttuja mitä blogiin voisi tuutata mutta kiireet viime kuukausina ovat olleet esteenä. Nyt kun kiireet hellittää niin pikkuhiljaa näitä ideoita tänne tuuttaan.
Ensimäisenä listalla oli nopean informaation jakaminen. Ajattelin ensin että blogi menisi twitteriin mutta instagram olikin parempi vaihtoehto koska arjesta napattuja kuvia ensi sijaisesti haluan jakaa. Jos rupeat seuraamaan polkujenkuluttaja:a niin saat myös pienet kuvatestit haltuun. :)
Laiskat näkevät uusimmat räpsyt tuolla blogin sivupalkissa.

Pientä viilausta tein ja tulen myös tekemään ulkoasuun. Nyt on päällä sen verran talvinen lookki että kehittelen myös kesäisen, jota sitten vaihtelen tämän kanssa vuodenajan mukaan.
Yksi muutos mahdollisuus meni vähän ikävästi ohi, koska kiireiden takia en saanut puhelin neuvottelua sovituksi, koskien mahdollisuutta siirtää blogi fitfashioniin. No tuo ei ole hirveä menetys sillä yhtä laaadukasta tai laadutonta tekstiä saa aikaan myös täällä bloggerissa. ;)

Kaikkea pientä kivaa on siis luvassa jatkossa ja uskon ja toivon että kiireet ovat sen verran hellittäneet ja elämän normi rytmit palaamassa että kirjoituksiakin rupeaa ilmestymään niin sanotusti normaaliin tahtiin.

Nyt vaan polkujenkuluttaja seurantaan instagrammissa ja kommentti osioon voisitte puskea itselle ehdokkaita seurattaviksi. Joko oma tunnari tai hyväksi koettu. Myös yli liikunnan ja urheilun rajojen saa ehdottaa.

4 kommenttia:

 1. Instagrammi on ihan kiva.

  No nyt kun sanoit niin kyllä onkin talvinen luukki. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei sitä ihan heti välttämättä huomaa, mutta talvinen on. :)

   Poista
 2. Nautinnollisia kiireettömiä aikoja :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...