sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kulunut viikko

Viikko rupeaa olemaan paketissa nytkin kuin tämä sunnuntain ottelu on kamppailtu. Saatiin hyvä tulos vähän erikoisesta kotipelistä ja itsekkin sain vähän palkintoja kuin valitsijat antoivat kaksi neljästä tähän osoitteeseen.
Viikko on ollut kyllä ihan hauska koska on ollut monenlaista puuha. Treenien ja töiden lisäksi on tietysti tehty vähän remppaa ja käyty katsomassa kun suomen nuoret pelasivat valkovenäjää vastaan maaottelussa. Maaottelu kun pelattiin oman kotikaupunkini keskuskentällä niin olihan sitä pakko mennä väijymään. Ei ihan joka vuosi tule kansainvälistä peliä tämän kokoiseen kylään. :)

Treenien puolesta on mennyt suht hyvin koska pääsin osallistumaan kaikkiin viikon treeneihin, tosin omia en ole ehtinyt sekaan lisätä.
Treenit siis ma, ti, to, pe ja nyt sunnuntaina peli.
Pohkeet on ollut jumissa rasituksesta ja eivät ole varmaan ihan vielä tottuneet luonnonnurmi kenttiin, mutta tänään tuntui kyllä jo paljon paremmilta kuin treeneissä. Hiukan piti kerätä metrejä tänään mutta hyvin jalat jaksoivat ilman mitään kramppeja tai muuta vastaavaa. Tietysti on myös merkitystä sillä että magnesiumit on nautittu eilen ja tänään sekä että pilatesrulla on availlut vähän jumisia jalkoja.
Ensi viikolla mennäänkin vähän erilaisella tahdilla koska on juurikaan pääse tai mene joukkueen tapahtumiin vaan teen esim huomisen palauttavan omatoimisesti. Pitää siis varmaan kaivella siis minimukset jalkaan (kun ovat jo muutto kamoista löytynyt)  ja lähteä kevyelle hölkällä ja ehkäpä jopa  pienelle pallottelulle oman kylän kentälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, jopa suositeltavia...